Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalok! Ti tényleg nem tudtok csajozni?
1. Tanulj meg írni!
2. Közhelyszámba megy, de neked könnyű pofázni, mert amíg tőlünk azt várják el, hogy zseniálisabbnál zseniálisabb fortélyokat találjunk ki az egyre magasabb igényeket elváró lányok meghódítására már kamaszkorban, neked csak "zsűrizned" kell és csettinteni annak a "fellépőnek", aki tetszik. Tőlünk az az elvárás, hogy jópofák legyünk, humorosak, izmosak, jóképűek, érzékiek, macsósak, flegmák, lazák, érzékenyek, nagyjából egyszerre. Tőled mi mit várunk el? Nézz ki jól, és ezzel nagyjából le is van zárva; ha mi nem kellünk, találsz úgyis másikat. Ha még normális is lennél mellé akkor tényleg nem kéne semmit csinálnod, mert sorbanállnának érted.
Annyira bírnám, ha cserélnénk a mindenttudó csajokkal csak egyetlen hétre:D Legyen nekik olyan szexuális vágyuk, mint a fiúknak, hogy kénytelenek legyenek ismerkedni, találjanak ki mindenféle jópofa vagy kínos szöveget, amivel elénk állnak, mi meg üljünk a díszpáholyban és hallgassuk az előadást. Ha nem tetszik, nincs semmi dolgunk, csak továbbmegyünk a következőre:D
3. "ezt egy 16 éves miért nem tudja."
Mert öt évvel le van maradva. Azonkívül megmondom, miért vagyunk egyre kevésbé magabiztosak: nem látunk példákat. Már nincs az, hogy a merész legények meghódítják a szende lányokat, ma már pávák vannak és k*rvák és a fiatalokat senki nem "tanítja" arra, hogy mit jelent férfiasnak, nőiesnek lenni. Amit összeszedünk, azt a médiából látjuk. Úgy tudom, régebben az is szokás volt, hogy bordélyházba vitték a gyereket, tapasztalatot szerezni. Szerintem ez is nagy előny lenne manapság. Nem lenne mindenki úgy beszarva az első alkalomtól.
"miért zúgtam bele a 21 évesbe???"
Mert te is ösztönlény vagy, mint mindannyian. Ha idős, mackós, cuki, megértő, férfiasan szőrös, akkor elolvadsz a mosolyától, nemdebár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!