Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gitározással lehet csajozni?
Figyelt kérdés
Amikor olvastam 1-2 rockzenész életművét, folyton írták, hogy minden koncert után zömlöttek od a acsajok.
Na most. Az ilyenek csak azért ilyen könnyen csajoznak be, mert tényleg menő dolog, ha valaki jól gitározik, vagy csak mert az a menő, ha a lány egy rockzenmésszel van együtt?
2012. jún. 12. 11:26
11/15 anonim válasza:
Majdnem beleszerettem egy közönséges diákba aki olyan szépen zongorázott. :) Küldőre meg nem nagy cucc.
Szóval igen, ha valaki jól/szépen játszik zongorán vagy gitáron, az tetszik a lányoknak. Persze valami könnyű zenével könnyebb megtetszeni valakinek int komoly zenével.
12/15 anonim válasza:
Szerintem szexi ha egy pasinak van gitárja, de valamennyit adjon is magára, ne egy csöves legyen...
13/15 Evilkiller válasza:
A nőket alapvetően vonzza, ha a pasi játszik valamilyen hangszeren, mert alkotsz, és meg tudod érinteni vele, tanulj megy csak egyetlen szép szerelmes számot, játszd el egy lánynak, és rájössz te is, mire gondolok! :)
14/15 Damien001 válasza:
Általában ezek befutott rockzenészek, és az özönlő csajtömeg pedig azok a tizenéves rajongó ri***cok akik ha pénzszagot éreznek egyből rohannak.......
15/15 anonim válasza:
hát szerintem basszusgitárral is lehet csajozni, hogyha valaki valóban királyul tud és nem csak "divatból" vagy csak mert az a legegyszerűbb és remélve, hogy beveszik egy együttesbe amitől menőbb lesz... szóval tök mindegy milyen hangszeren játszol bizonyos könnyűzenei műfajban. Hogyha jó vagy akkor felkelted nők érdeklődését is. Társadalmi státuszról annyit, hogy egy fellépésen az egész zenekarnak megnövekszik, aki pedig szólógitáros vagy énekes annak egy kicsit persze jobban.... de ne ilyen alapon válasszon hangszert senki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!