Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek csajok között felszabadultabb, és kevésbé bunkó?
sz a baj velem ,ohgy ha ismerkedünk, így összeverúdünk társaságokkal, hogy a csajokkal valmiért nemtudok közvetlen , és kedves lenni...inkább minidg bunko vagyok, nem mutatom hogy érdekelnének, miközbe legszivesebbn leszaggatnám róla a ruhát, és ott dugnám emg midnenki előtt...:/
valamiért bennem van ez, hogy bunkózok velük, és ez NEM jön be nekik....:/
ésha már ugye ugy mutatkozok be, hogy bunko vagyok, később esélyem sincs, hiába vagyok már részegebb, és bátrabb, meg oylankor vidámabb, és viccesebb..:/
nemtudok feloldodni valahogy közöttük...
hogyna tudnék eze javítani?!
bocsi a hibákért..:/
Vegyél egy magyar nyelvtan könyvet, és egy pár szépirodalmit is. olvasgasd addig amíg nem érzed, hogy bunkó vagy.
Persze az már haladás, ha rájöttél a dologra, már csak csak változtatni kell! Persze kereshetsz bunkó lányokat is, nekik lehet, hogy bejössz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!