Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem megőírjít ez a csaj! Más is járt már így? Hogyan tudnék kevésbé érzelmes lenni az irányába? Attól tartok, hogy belészeretek reménytelenül hamarosan, ha ez így megy tovább. Sőt már talán késő.
Mégis hány éves vagy, hogy ennyire nem vagy észnél?
Nem lehet valakibe beleszeretni a neten keresztül....Mi az ami ennyire vonz benne? És miért ne tudnátok összejönni?A távolság áthidalható...
De, bele lehet:)
Találkozz vele és kész.
Akkor nem beleszerettél, csak szimplán feláll rá a farkad:DDD
Amúgy a csaj erősen ribinek tűnik:)
Én is könnyen rá tudnék gerjedni egy ilyen csajra. Nem tudom miért, szerintem a férfi ösztön vonz a k.rvák felé.
El kell kerülnöd a barátzónába kerülést. Figyelj, hogy ne beszéljetek egyikőtök érzelmeiről se, legyél vele midig kicsit huncut, talán csipkelődő, flörtölős. Szerintem el van szállva magától, tudja, hogy milyen szép. Nem is tudom igazán, mit lehet ezzel kezdeni. Gondolom minden pasitól kapja a bókokat.
Szerintetek mi működne, ha kevesebbet bókolna neki, hogy kicsit többet nyújtson a csaj a várt elismerésért, vagy inkább halmozza el a csajt mindenféle dícséretekkel? Azt sejtem, hogy a csaj belső tulajdonságait, eszét, jellemét nem sokan dicsérik :D Érdemes lenne ezzel próbálkozni?
ma 01:10
Jó ötlet! :D
ma 01:10
EGyébként valamelyik nap már utaltam rá, hogy bizonyítsa be,hogy jellemre is hozzáőm való, de nagyon a külsejével és a szexuális felizgatással akar továbbra is elcsábítani, magához húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!