Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, amikor nincs kedvetek a randihoz, akkor meddig gondolkodtok a hihető kifogáson, amivel le lehet mondani, viszonylag kis felelösséggel?
Figyelt kérdés
A lánnyal már egyszer találkoztam a lakásomon boroztunk, utána szombatra beszéltünk meg egy másik alkalmat, de lemondta, mondván, hogy az anyjával összeveszett és nem engedi el csavarogni. Meg, hogy elromlott a teloján a hangszoro, azért nem veszi fel. Szal egyetlen csatorna az sms köztünk, mivel facebookot is max telorol tudja nézni. Keddre ajánlott idöpontot, mondtam hogy oké, de csak kedd a jó, meg akkor is késö délután tud jönni, mostmár meg se kép se hang. Igy nehéz befüzni, hogy nem tudom felhivni, mondjuk az is szégyen, hogy egy tali megvolt és nem tetszettem neki eléggé, hogy a másodikat már ő könyörögje ki, mert ugye ez lenne az ideális állapot.2012. jún. 4. 18:17
2/2 anonim válasza:
Mi? Az, hogy a második randit ő könyörögje ki? Ez lenne az ideális állapot? Te normális vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!