Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell mondani egy lánynak, hogy igazán megalázzam?
Figyelt kérdés
Valahogy vissza kéne csapni a sok sérelemért, amit kaptam tőlük. Hogyan csináljam?2012. máj. 29. 18:23
1/37 anonim válasza:
Gratulálok hogy megakarsz alázni egy lányt!
Hány éves vagy hogy vissza akarsz "csapni" 8?
2/37 anonim válasza:
Ásd el magad. Így megfosztod őket a csodálatos társaságodtól. Ennél nagyobb büntetés nincs!
4/37 A kérdező kommentje:
21
2012. máj. 29. 18:26
5/37 anonim válasza:
És akkor mi változik ? Ne legyél ennyire gyerekes !
6/37 anonim válasza:
Növessz gerincet!
Ez nem megoldás!ne veszitsd el a méltóságod!
Tanulj a hibaidbol és ne hagyd hogy máskor megtörténjen !
Amúgy mik ezek a sérelmek ?
7/37 A kérdező kommentje:
Visszautasítottak. Úgy csinált mintha tetszenék neki, aztán elmondta, hogy ő soha az életben nem nézett rám úgy. Eszébe se jutott soha, hogy én férfiként nézzen rám. Persze elvárta, hogy kísérgessem, meg utalgatott rá, hogy tetszik neki valaki a társaságból. Aztán élvezettel végig nézte, hogy mit reagálok rá, hogy nem én, hanem a haverom tetszik neki.
De ez csak egy lány a sok közül.
2012. máj. 29. 18:29
8/37 anonim válasza:
alázd magad, hogy ilyen lányokkal kezdesz. az ember kap pofonokat, de megkell állnia a lábán, és szerelemről beszélünk, nem 4 milliós adóságról, úgyhogy szedd össze magad, és lépj tovább!!!!
9/37 A kérdező kommentje:
De van adósságom velük szemben. Túl sokat kaptam. Valahogy vissza kéne már alázni őket. Csak én érezzem rosszul magam, ha valaki ge.ci?
2012. máj. 29. 18:39
10/37 anonim válasza:
Figyelj csak, mondjuk ha nem agyalnál annyira a bosszún akkor lehet hogy már rég elfelejtetted volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!