Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kell mondani egy lánynak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell mondani egy lánynak, hogy igazán megalázzam?

Figyelt kérdés
Valahogy vissza kéne csapni a sok sérelemért, amit kaptam tőlük. Hogyan csináljam?
2012. máj. 29. 18:23
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok hogy megakarsz alázni egy lányt!

Hány éves vagy hogy vissza akarsz "csapni" 8?

2012. máj. 29. 18:26
 2/37 anonim ***** válasza:
100%
Ásd el magad. Így megfosztod őket a csodálatos társaságodtól. Ennél nagyobb büntetés nincs!
 3/37 anonim ***** válasza:
97%
te vagy a Plazma??
 4/37 A kérdező kommentje:
21
 5/37 anonim ***** válasza:
100%
És akkor mi változik ? Ne legyél ennyire gyerekes !
2012. máj. 29. 18:27
 6/37 anonim ***** válasza:
100%

Növessz gerincet!

Ez nem megoldás!ne veszitsd el a méltóságod!

Tanulj a hibaidbol és ne hagyd hogy máskor megtörténjen !

Amúgy mik ezek a sérelmek ?

2012. máj. 29. 18:27
 7/37 A kérdező kommentje:

Visszautasítottak. Úgy csinált mintha tetszenék neki, aztán elmondta, hogy ő soha az életben nem nézett rám úgy. Eszébe se jutott soha, hogy én férfiként nézzen rám. Persze elvárta, hogy kísérgessem, meg utalgatott rá, hogy tetszik neki valaki a társaságból. Aztán élvezettel végig nézte, hogy mit reagálok rá, hogy nem én, hanem a haverom tetszik neki.

De ez csak egy lány a sok közül.

2012. máj. 29. 18:29
 8/37 anonim ***** válasza:
alázd magad, hogy ilyen lányokkal kezdesz. az ember kap pofonokat, de megkell állnia a lábán, és szerelemről beszélünk, nem 4 milliós adóságról, úgyhogy szedd össze magad, és lépj tovább!!!!
2012. máj. 29. 18:38
 9/37 A kérdező kommentje:
De van adósságom velük szemben. Túl sokat kaptam. Valahogy vissza kéne már alázni őket. Csak én érezzem rosszul magam, ha valaki ge.ci?
2012. máj. 29. 18:39
 10/37 anonim ***** válasza:
Figyelj csak, mondjuk ha nem agyalnál annyira a bosszún akkor lehet hogy már rég elfelejtetted volna!
2012. máj. 29. 18:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!