Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak neki?
Figyelt kérdés
van egy fiú, akivel már kb. 1 hete ismerkedek interneten keresztül. célozgat arra, h elhív randira az érettségi után,meg h vesz nekem ezt azt, de nekemez nem elég. h mondjam meg neki h bejön nekem is? én nem merek olyat h telefonszám elkérés, randira hívás, stb. mivel célozgathatnék? és van esélyünk összejönni szerintetek?2012. máj. 13. 22:15
1/6 A kérdező kommentje:
bocsi lemaradt, 15-l én 18-f ő.
2012. máj. 13. 22:16
2/6 anonim válasza:
Szerintem nem neked kellene lány létedre lépni. Ha ő megteszi az első lépést, akkor majd te is lehetsz aktívabb. Különben elég nagy a korkülönbség még ebben a korban, a 18 éves fiúkat általában már más dolgok foglalkoztatnak, idősebb lányok kötik le őket.
3/6 A kérdező kommentje:
más dolgok pl?:)
2012. máj. 13. 22:49
4/6 anonim válasza:
innen látszik hogy még gyerek vagy ha erre még rákérdezel
5/6 A kérdező kommentje:
-.-" nem vagyok gyerek. szerintem nem csak ez járhat minden 18 éves fejében -.-"
2012. máj. 13. 23:30
6/6 Szonjus válasza:
Pedig de... :) furcsa is lenne :) De ha nem is ez jár éjjel-nappal a fejében, akkor is nyilván előbb-utóbb sort akar rá keríteni. Ezen érdemes elgondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!