Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kell mondani egy lánynak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell mondani egy lánynak, hogy igazán megalázzam?

Figyelt kérdés
Valahogy vissza kéne csapni a sok sérelemért, amit kaptam tőlük. Hogyan csináljam?
2012. máj. 29. 18:23
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
kérdezhetek valamit privátba?
2012. máj. 29. 18:54
 22/37 A kérdező kommentje:
Itt is lehet.
2012. máj. 29. 18:54
 23/37 anonim ***** válasza:
Írj róla verseket esetleg rappet
2012. máj. 29. 18:55
 24/37 anonim ***** válasza:

Rendben.

Biztos hogy te 21 vagy? szerinted mitől viselkednek így veled? Mi lehet az oka? Nem csináltál valami olyant eddigi életbe, amiért így bánnak veled? jaj és szabad tudnom, hogy hány évesek ezek a virágszálak?

2012. máj. 29. 18:57
 25/37 A kérdező kommentje:

21, mint én.

De ezek korábbi történetek is. Évek alatt halmozódott fel bennem a sok rossz élmény.

Hát én rendes próbálok lenni mindig. Nem vagyok szemét velük. Tényleg. Egy rossz szót nem szólok rájuk. Barátságosan közeledem feléjük.

Ahogy megérzik, hogy tetszenek nekem, vagy elmenekülnek, vagy elkezdenek játszani.

2012. máj. 29. 19:00
 26/37 anonim ***** válasza:
és ez egy adott társaság, vagy kül. körökből?
2012. máj. 29. 19:01
 27/37 A kérdező kommentje:
Gimi, aztán egyetem.
2012. máj. 29. 19:10
 28/37 anonim ***** válasza:
ne szólj hozzá, le se sz*ard! inkább menny el egy ku*rvához és szopasd le magad, de kétszer! nem ér annyit, hogy foglalkozz vele!
2012. máj. 29. 19:32
 29/37 anonim ***** válasza:

Olyan lányokat akarsz megalázni akiket nem ismersz? Annak mi értelme? Miért bűnhödjenek ők más "bűnéért"?

A másik meg az, hogy a lányoknak semmi kötelezettsége nincs veled szemben, nem kell hogy viszonozzák amit érzel, nem etehetnek róla, ha nekik nem tetszel. Ha valaki egyenesen menekül előled, akkor azon már tényleg el kéne gondolkozni, hogy mit csinálsz rosszul nem gondolod? Az nem úgy van, hogy mindig csak más a hibás. Ez a kérdés pont neked való:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2012. máj. 29. 19:32
 30/37 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, ha téged MINDIG és RENDSZERESEN megaláznak, és kihasználnak a lányok, ott azért veled is lehet valami baj, nem gondolod?
2012. máj. 29. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!