Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kell mondani egy lánynak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell mondani egy lánynak, hogy igazán megalázzam?

Figyelt kérdés
Valahogy vissza kéne csapni a sok sérelemért, amit kaptam tőlük. Hogyan csináljam?
2012. máj. 29. 18:23
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
tudom h lefogtok húzni de tuti tipp: szólítsd őt szukának, arra minden nő be tud rágni...
2012. máj. 29. 23:44
 32/37 A kérdező kommentje:

Egyébként ez annyira jellemző. Akármit csinálsz te vagy a szemét. Ha megaláznak, akkor benned van a hiba.

Köszönöm az együttérző kommenteket, nagyon rendesek vagytok!

2012. máj. 30. 07:45
 33/37 anonim ***** válasza:
Mi lenne ,ha olyan társaságba mennél ahol kedvelnek? Mert úgy látszik rossz helyen járkálsz ha csak ezt kapod..
2012. máj. 30. 12:06
 34/37 anonim ***** válasza:

KÉrdezö,

egyet tudok tanácsolni:

Ha megdobnak kövel, dobj vissza egy sziklát.

2012. jún. 21. 22:53
 35/37 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Nagyon sajnállak! De tényleg! Bár szerintem se ,,vágj vissza'' nekik, de ha nem tudlak meggyőzni itt egy link: [link]

2014. febr. 2. 18:04
 36/37 anonim válasza:
Ha úgy érzed veled teljesen biztosan semmi baj sincs, rosz helyre keveredtél! Ezen nem csak úgy lehet segíteni ha megalázod, vagy otthagyod őket. Egy ideig nagyon roszba voltam egy lánnyal, aztán egy veszekedés közben amikor olyan dolgokat mondott el rólam ami már tényleg felháboritó, kifakadtam...(nem mert megtörtem, hanem a dühtől) megmondtam neki, hogy próbáljuk innentől a veszekedést mellőzni. Hónapokkal rá, a legjobb fiú barátja voltam, mindent megosztott velem stb. A lényeg, ha neked nem válna be ez a stílus, mert mondjuk mulatnának azon ahogy pukkadozol, fordulj segítségért! A pszihitáterek nagyon sokat tudnak segíteni! Nem csak gyó-knak való! A minden napi problémákban is nagyon tudnak segíteni! Viszont egyvalamivel vigyázni kell: lehet, hogy az első akihez elmész nem válik be. Keress tovább, mert munkád majd meghozza gyümölcsét! Utána az élet összes gondjaival megküzdhetsz vele! Ráadásul olyan dolgokat is elmondhatsz neki, amit a legkedvesebb szerettednek nem mernél! 100%diszkréció! Nekem nagyon sokat segített a pszihiáterem, pedig teljesen normális vagyok, kiváló közöségi élettel és tanulmányi eredménnyel. Szóval ne szégyeld!
2014. aug. 30. 01:54
 37/37 anonim válasza:
Kerdezo en megertelek... Szerintem beszeld meg az egyik jo kepu haverodal hogy csabitsa el oket aztan meg mond neki hogy szedjen fel egy idegen csajt es akkor a masik feltekeny lesz aztan dobja mind 2 ot nehez de jo terv....
2016. márc. 1. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!