Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell mondani egy lánynak, hogy igazán megalázzam?
Figyelt kérdés
Valahogy vissza kéne csapni a sok sérelemért, amit kaptam tőlük. Hogyan csináljam?2012. máj. 29. 18:23
11/37 anonim válasza:
olvasd el paul hauck így szeress, hogy szeressenek könyvét. ott is a 3, 4 es szabályt. és amúgy is mit érsz el vele ha ott alázod őket? fognak utálni. az meg kinek jó? inkább káromodj
12/37 A kérdező kommentje:
Nem. Ez beleég az emberbe. Soha nem lehet elfelejteni. Nem agyalás, hanem itt ég bennem. Mintha egy darabot kitéptek volna belőlem. Bárcsak olyan helyzetben lennék, hogy visszaalázhassam! Segítsetek!
2012. máj. 29. 18:43
13/37 anonim válasza:
jaj, és egyél csokit :D ne vedd túl komolyan a dolgokat. riileksz
14/37 anonim válasza:
beszélgess el Plazmával, ő is egész világ előtt megalázta a volt nőjeit! Szerinted ez korrekt?
15/37 A kérdező kommentje:
Belőled csináltak már a hülyét a csajok szinte minden alkalommal? Szórakoznak, meg röhögnek rajtam, hogyha közeledek hozzájuk!
Ez nekik a humor, hogy valaki meg akar vele ismerkedni! Én meg csak ott fekszem a mocsárban. Összetörten. Vissza kell adnom!!!!
2012. máj. 29. 18:46
16/37 anonim válasza:
akkor keress más társaságot. biztos valami tini brigád...azok ilyen gyerekesek.
17/37 anonim válasza:
Nem kell visszaadnod, keresgélj jó helyen, nem minden nő olyan akikkel együtt voltál. Különben mennyi idős vagy, mert nem hiszem hogy egy 20 éven felülinek ez eszébe jutna.
18/37 anonim válasza:
na de ha annyira megakarod őket alázni, akkor tegyél megjegyzést az alakjukra. attól tuti kikaparják a szemed
19/37 A kérdező kommentje:
Annyira nehéz összeszedni a bátorságomat. És egyre nehezebb. Ezek meg eltaposnak, játszanak velem. Hiába közeledem tisztességesem. Fintorognak, mintha tisztességtelen lennék. Menekülnek, ha közeledek feléjük. Mások meg kihasználnak. Játszanak velem. Aztán még tanácsokat is osztogatnak.
Más csajok meg direkt keresztbetesznek nekem, és ahogy kitudják, hogy szerelmes vagyok egy csajba direkt keresztbetesznek. Elmondják a csajnak és lebeszélik róla.
2012. máj. 29. 18:51
20/37 A kérdező kommentje:
Csak ha simán beszélek lepattan róluk. Úgy csinálnak, mintha nem is léteznék. Úgy kell megaláznom őket, hogy a szívükig hatoljon. Egy két szidalmazás nem elég.
2012. máj. 29. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!