Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » SOS! Belezúgtam az osztálytárs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Belezúgtam az osztálytársamba! (? )

Figyelt kérdés
Szóval szerelmes vagyok az egyik osztálytársamba, és mondtak is neki hogy nagyon bejön nekem de ő azt mondta hogy ő nem érez többet a barátságnál! Szerintetek lehet még köztünk valami? ( a történtek ellenére is egész nap ő jár a fejemben ha találkozok vele akkor azért, ha nem akkor meg azért)? 15/f

2012. jún. 5. 05:32
1 2
 1/15 anonim válasza:
70%
Háth szerintem nem kellett volna elmondanod neki!de ha már megtetted akkor próbálj megfelelni az ideáljának...Ha meg nem jön össze akkor sem, nem érdemel meg a csaj és felejtsd el! :)14/L
2012. jún. 5. 06:06
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszi !!
2012. jún. 5. 06:16
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lehet belőle valami, csak akkor jegeld a témát egyenlőre. Annyiban igazat adok az első válaszolónak, h próbálj meg megfelelni az ideáljának bizonyos mértékben, de ne változz meg gyökeresen, mert öregem, elmondom neked; annyit egy lány sem ér, plusz akkor nem is téged és a te személyiségedet, hanem egy teljesen más embert szeret... Amúgy meg egy jó tanács: ne foglalkozz vele! Ne add jelét, h bármit is gondolsz róla, a lányok jobban szeretik azt, ha elküldik őket a pics@ba, de azt utálják, h ha nem tudják eldönteni, h mit gondolnak róluk.

Kitartást, és sok sikert!

2012. jún. 5. 06:42
 4/15 anonim ***** válasza:
73%
Nem lehet belőle semmi, ha egyszer olyat mond hogy csak barátnak gondol... ezek után csak megalázod magad a próbálkozásokkal.
2012. jún. 5. 07:38
 5/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lesz belőle semmi ha ő csak barátnak akar akkor értelmetlen szenvedned miatta inkább menj szorakozni foglalkozz a haverokkal és majd lesz másik akivel összejön!
2012. jún. 5. 09:14
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Flörtölj MÁSSAL, majd AKKOR érdekelni fogod, amikor nem ő áll a figyelem középpontjában!
2012. jún. 5. 09:32
 7/15 anonim válasza:

ha nagyon gázul öltözködsz meg ilyesmi akkor esélytelen vagy ma már ez számít..!

ha megengedhetitek magatoknak,akkor vegyél jól kinéző ruhákat magadnak ...

ne legyél magányos barátkozzál, légy humoros,igényes, addig flörtölj más csajjal,mert ha kicsit is tetszel neki előbb-utóbb rád fog szállni persze ha a csaj nem úgy néz ki mint cameron diaz 20évesen mert akko esélytelen :D

2012. jún. 5. 20:18
 8/15 anonim ***** válasza:
29%
Te idióta! Fogd meg , menj közel hozzá és szemezz vele, utánna smárold leg!
2012. jún. 6. 06:05
 9/15 anonim ***** válasza:
29%
Te idióta! Fogd meg , menj közel hozzá és szemezz vele, utánna smárold le!
2012. jún. 6. 06:05
 10/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, gondoltam rá, de kollégista én meg nem és Mindenhová, szerintem még a WC re is együtt jár a barátnőjével meg iskolán kívül nem is nagyon tudunk találkozni az osztály előtt meg nem fogom lesmárolni, még a barátnője előtt is gázosnak érezném az első csókot. De azért köszi a választ még ha lesz rá alkalom lehet hogy élek is vele!!
2012. jún. 6. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!