Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » SOS! Belezúgtam az osztálytárs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Belezúgtam az osztálytársamba! (? )

Figyelt kérdés
Szóval szerelmes vagyok az egyik osztálytársamba, és mondtak is neki hogy nagyon bejön nekem de ő azt mondta hogy ő nem érez többet a barátságnál! Szerintetek lehet még köztünk valami? ( a történtek ellenére is egész nap ő jár a fejemben ha találkozok vele akkor azért, ha nem akkor meg azért)? 15/f

2012. jún. 5. 05:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne hallgass azokra, akik azt mondják, hogy nem lehet belőle semmi, ha csak barátnak akar... az előttem szólónak igaza van, teljesen ne változz meg. próbálj meg egy kicsit személyesebben közel kerülni hozzá. Szerintem ne smárold le hirtelen, azzal csak rontasz a helyzeteden. 15 éves körüli lány nem azt fogja csípni!! Beszélgess vele sokat, kerülj közel hozzá érzelmileg, és a megfelelő alkalom adtán próbálkozz a csókkal :) kíváncsian várom a fejleményeket ;)
2012. jún. 7. 23:35
 12/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi szépen a tippeket majd írok privit h mit sikerült alkotni ez alatt az egy hét alatt!
2012. jún. 10. 00:45
 13/15 anonim válasza:
77%

jaj haver,átérzem a fájdalmad ugyanez van velem is :(

szörnyű én teljesen oda vagyok érte nem voltam még ilyen szerelmes senkibe sem...mindigis szomorú voltam mert ő nagyon boldog volt hogy milyen jóba van a fiukkal.

sok kérés után elmondtam neki hohgy szeretem, de ő azt válaszolta hogy maradjunk barátok...tiszta depi voltam év végéig, mert nem ment ki ez az egész a fejemből

de jött a nyár és direkt nem is találkozok vele hogy szeptemberre én is ugy érezzek mint ő

hogy megmagyarázzam azért nem próbálkozom mert tudom hogy ő nem akarja velem ezt az egészet. :((

2012. jún. 17. 20:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Konkrétabban juttasd a tudtára, hogy nagyon kötődsz hozzá, vegyél magadon érőt és alakíts ki vonzó személyiséget, szerezz több tapasztalatot csajozásban. Csak-csak jól jön. Inkább mint élesben.
2012. júl. 1. 21:29
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem szeretnélek lelombozni de ezt elmondom : van egy osztálytársam aki még tavaly megkérdezte, hogy járunk-e stb. én meg azt mondtam neki, hogy nem szeretném tönkretenni a barátságunkat(pedig annyira nem is voltunk jóban), csak azért mondtam neki így mert nem akartam megbántani azzal, hogy nagyon nem jön be(belsőleg sem). Állítólag azóta is tetszem neki.

Persze lehet belőle vmi, de szerintem ne változz meg egy lány kedvéért sem mert őszintén megmondom, hogy szerintem felesleges mert ha bejön nekünk vki, akkor magáért szeretjük/tetszik nekünk. Én pl. semmiképp sem változnék meg egy fiú kedvéért sem mert ha nem tetszem így ahogy vagyok, akkor ez van, találok olyat aki így szeret. Nem is értem(vagyis szerencsére eddig nem értettem, de lehet, hogy azt hozza a jövő, hogy engem utasítanak vissza), hogy lehet így szeretni vkit, aki nem szeret úgy viszont. Találsz nála különbet, aki nem csak barátként tekint rád:)

Azért sok sikert!! :)

15/L

2012. júl. 8. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!