Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Belezúgtam az osztálytársamba! (? )
jaj haver,átérzem a fájdalmad ugyanez van velem is :(
szörnyű én teljesen oda vagyok érte nem voltam még ilyen szerelmes senkibe sem...mindigis szomorú voltam mert ő nagyon boldog volt hogy milyen jóba van a fiukkal.
sok kérés után elmondtam neki hohgy szeretem, de ő azt válaszolta hogy maradjunk barátok...tiszta depi voltam év végéig, mert nem ment ki ez az egész a fejemből
de jött a nyár és direkt nem is találkozok vele hogy szeptemberre én is ugy érezzek mint ő
hogy megmagyarázzam azért nem próbálkozom mert tudom hogy ő nem akarja velem ezt az egészet. :((
Nem szeretnélek lelombozni de ezt elmondom : van egy osztálytársam aki még tavaly megkérdezte, hogy járunk-e stb. én meg azt mondtam neki, hogy nem szeretném tönkretenni a barátságunkat(pedig annyira nem is voltunk jóban), csak azért mondtam neki így mert nem akartam megbántani azzal, hogy nagyon nem jön be(belsőleg sem). Állítólag azóta is tetszem neki.
Persze lehet belőle vmi, de szerintem ne változz meg egy lány kedvéért sem mert őszintén megmondom, hogy szerintem felesleges mert ha bejön nekünk vki, akkor magáért szeretjük/tetszik nekünk. Én pl. semmiképp sem változnék meg egy fiú kedvéért sem mert ha nem tetszem így ahogy vagyok, akkor ez van, találok olyat aki így szeret. Nem is értem(vagyis szerencsére eddig nem értettem, de lehet, hogy azt hozza a jövő, hogy engem utasítanak vissza), hogy lehet így szeretni vkit, aki nem szeret úgy viszont. Találsz nála különbet, aki nem csak barátként tekint rád:)
Azért sok sikert!! :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!