Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akar valamit tőlem vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akar valamit tőlem vagy csak barátkozik?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel tavaly nyáron ismerkedtem meg a neten. Egy városban élünk és találkoztunk egyszer. Aztán 2-3-szor chateltünk, kedves volt velem, de többet nem jött szóba, hogy találkozzunk. Azután valami lett a Facebook profiljával és csak decemberben lettünk újra ismerősök. Egyszer január végén irt kommentet egy képemre, azután azzal kapcsolatban rám irt. Tavasszal 2-3 megint ráirtam, (elhivtam a fényképkiállitásunkra, amit a fotóklub szervezett aminek én is tagja vagyok). Eljött, volt vele valami barát barátnője. Váltottunk egy-két szavat, de semmi több. Facebook-on megbeszéltük, hogy megint elmegyünk arra a helyre ahol előző nyáron találkoztunk, de kétszer irtam, neki hogy jön-e és mindig kibújt alóla. Amikor chateltünk mutatott dalokat (szerelmesebb jellegűeket) amiket még nem ismertem egy olyan előadótól amit mindketten szeretünk. Kb két hete irtam neki az egyik dallal kapcsolatban, de nem válaszolt. Aztán pár napra rá lájkoltam nála valamit, és akkor irt vissza, és azt is irta, hogy nem felejtette el, hogy eljön majd velem, de most az érettségi miatt nagyon elfoglalt.

Szerintetek akar tőlem valamit vagy csak simán haverkodik? 16/L

2012. jún. 16. 16:22
 1/9 anonim válasza:
Hűha...Hát érdekes eset,az már biztos.De ha már jártatok valahova egyet és jól éreztétek magatokat,ráadásul chateltek is,akkor ne add fel a reményt,hátha az érettségi után megtudtok beszélni valamit..Próbálkozz nála ha tetszik neked,mert nagyot úgysem éghetsz!:) ;)
2012. jún. 16. 16:28
 2/9 anonim ***** válasza:

Várd meg amíg vége az érettséginek,találkozzatok és beszéljétek meg ezt a kettőtök dolgát.

De élőben.

25F

2012. jún. 23. 22:15
 3/9 Hazardteam ***** válasza:
Hagyd a francba, ez egy semmi osztva nullával kb. Rengeteg ideje lett volna lépni feléd, ráadásul egy városban laktok, az meg nem távolság. Ha meg "akar(gat)na" valamit, de ilyen muja, menynire számíthatsz rá, mint "férfire"? Nlg ha összejönnétek is ilyen felszínes, sablonos izé lenne, állandóan rugdalhatnád ki a kanapéról facebook lájklolgatás mellől, hogy ugyanmár vonszolja ki veled az irháját a szabadba, vagy képtárlatra, vagy valami. Ez ilyen lityilötyi langyibangyi semmi, hidd el,. ha bejössz egy csávónak, kezét lábát töri és azt észreveszed, nem kell egy évig találgatni ilyen homályos semmikből. Még akkor is ezt csinálná, ha csak beléd akarná törölni a.. nemesebbik.. szóval ha azt akarná, hogy töltsd le a lógóját. Élőben ismerkedj, ne ilyen unatkozó, kattintgató nemtommitakarok, akarok valamit télle'? csávókákkal. Itt a nyár, gyönyörű az idő, süt a nap, hideg a sör és az icetee, ennél még az is jobb, ha kinyargalsz egy strandra, vagy egy reklámzabálók éjszakájára, pedig azok sem nagy eresztés. Vagy menj el sportolni, klubokba járni, csajokkal lófrálni akármi! De ne a neten ismerkedj könyörgöm, mindegyik neten "köttetett" ismeretség ilyen lapos szutyok semmi állóvizes mesterkélt dagonya, aminél barkóbázhatsz vég nélkül, hogy "most azé láájkolta a képemet mer mittomééén?" Hagyjuk már ezt:D Ennél 1000x többet érdemelsz. Ahogy mindenki. Különben is ha akar valamit, törje magát ő. (valszeg nem akar/ha meg akar és ilyen balkukac, akkor sem nyernél vele semmit, ha "összejönne")
2012. jún. 23. 22:15
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó. ez most rengeteget segitett, hogy ilyen képembevágós stilusban irtad le. de tényleg, nem szemrehányásként mondom. köszi :)
2012. jún. 24. 20:18
 5/9 Hazardteam ***** válasza:
Nincs mit, nem megbántás volt a célom, csak őszintén elmondtam a véleményemet. Azért azt még hadd tegyem hozzá, hogy a korodat csak később vettem észre. A pasi korát viszont baromira nem vágom. Az ugyanis nagyon nem mindegy hány éves.
2012. jún. 24. 22:40
 6/9 A kérdező kommentje:
ő 19
2012. jún. 25. 06:48
 7/9 Hazardteam ***** válasza:
Öcsém is annyi, sz'al.. felejtős. főleg 1 év(tejóisten!!) alatt ennyit csiholt ki.. gondolom közben fűvel fával dugott és puszi. Olyan pasit keress, aki elvész a tekintetedben, képtelen levenni rólad a szemét, felmegy a pulzusa, pisilni, kell, kakilni kell izzad a tenyér, viszket a hát, pánikrohama lesz remeg a térde ha rádnéz és behabzsolná az illatod is. És ezek még mindig csak külsőségek. Amikor majd egy percre nem tud elvonatkoztatni tőled, erősen koncentrálnia kell arra, amit éppen csinál, mert rólad vizionál és állandóan rád gondol és ezt látod is a magatartásán, akkor az ilyen, az egész világot nyáltengerré változtató pudingjóska tüdőfejűeket úgy elfelejted, mintha sose lettek volna. Majd jussak eszedbe:D Legyél boldog, ne cseszd el az idődet ilyenekre! na csók:)
2012. jún. 25. 09:38
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, köszönöm!
2012. jún. 26. 15:09
 9/9 Hazardteam ***** válasza:

Nincsmit, nincsmit:)

Találd meg a boldogságodat azt kívánom!:)

2012. jún. 26. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!