Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akar valamit tőlem vagy csak barátkozik?
Van egy srác akivel tavaly nyáron ismerkedtem meg a neten. Egy városban élünk és találkoztunk egyszer. Aztán 2-3-szor chateltünk, kedves volt velem, de többet nem jött szóba, hogy találkozzunk. Azután valami lett a Facebook profiljával és csak decemberben lettünk újra ismerősök. Egyszer január végén irt kommentet egy képemre, azután azzal kapcsolatban rám irt. Tavasszal 2-3 megint ráirtam, (elhivtam a fényképkiállitásunkra, amit a fotóklub szervezett aminek én is tagja vagyok). Eljött, volt vele valami barát barátnője. Váltottunk egy-két szavat, de semmi több. Facebook-on megbeszéltük, hogy megint elmegyünk arra a helyre ahol előző nyáron találkoztunk, de kétszer irtam, neki hogy jön-e és mindig kibújt alóla. Amikor chateltünk mutatott dalokat (szerelmesebb jellegűeket) amiket még nem ismertem egy olyan előadótól amit mindketten szeretünk. Kb két hete irtam neki az egyik dallal kapcsolatban, de nem válaszolt. Aztán pár napra rá lájkoltam nála valamit, és akkor irt vissza, és azt is irta, hogy nem felejtette el, hogy eljön majd velem, de most az érettségi miatt nagyon elfoglalt.
Szerintetek akar tőlem valamit vagy csak simán haverkodik? 16/L
Várd meg amíg vége az érettséginek,találkozzatok és beszéljétek meg ezt a kettőtök dolgát.
De élőben.
25F
Nincsmit, nincsmit:)
Találd meg a boldogságodat azt kívánom!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!