Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit akarhat tőlem? Nem értem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat tőlem? Nem értem ezt a nőt.

Figyelt kérdés

Nem ebben a tanévben kezdetem a fősulit, de nemrég megtetszett az egyik szaktársam. Ha összefutunk órák előtt, akkor sem tudok vele rendesen beszélgetni, mert mindig a 5-6 fős baráti körével van, persze odamegyek és bekapcsolódok a beszélgetésbe. Most, a vizsgaidőszak alatt elkezdtem vele beszélgetni emailben, először segítséget kértem az egyik vizsgámhoz, majd kellemesebb témára tértem át, de még csak NEM IS ÍRT VISSZA... Kb. 1 hét múlva találkoztunk egy vizsgán, pár mondatot dumáltunk (szintén ott volt a baráti köre is), és még aznap írt üzenetet a vizsgáról érdeklődve. Írogattunk tovább tanulmányi dolgokról, napi 2-3 üzenet megvolt. Még be is jött hozzám a városba, csak miattam, hogy kölcsönadjon pár jegyzetet! Amikor később visszaadtam neki, akkor is csak miattam jött be, és elhívtam egy fagyira (ahol közeledni akartam), de nemet mondott, mert "nemsokára jön a busza, de pár percet még tudunk beszélni". Pedig kb. fél órát kellett volna a következő buszra várnia, ami kibírható. Ezek után megint írtam neki üzenetet, nem tanulmányi témában, először még visszaírt, de azóta megint nem ír.

Komolyan nem tudom, hogy szeretne-e tőlem valamit vagy csak tanulmányi okok miatt ír, de néha olyanról is érdeklődik ami nem tanulmányi jellegű. Szerintetek???

Élőben amikor beszélgetünk, akkor úgy érzem jól viszonyul hozzám (tehát nem vagyok ellenszenves), de én nem akarok konkrétan rákérdezni hogy nem akar-e többet tőlem, mert félek hogy nemet mond és még egy ideig a szaktársam lesz...

Ti mit tennétek a helyemben? Vagy honnan jönnétek rá, hogy mit akar ez a lány? :)

Üdv. 21/F

2012. jún. 3. 21:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a csaj nem akar töled semmit különben már kapott volna az alkalmakon egyértelmüen a tanulás miatt kelletél neki amikor másról érdeklödött max csak barátkozott szerintem nem érdemes megkérdezned sem töle sajnálom , lépj tovább
2012. jún. 3. 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:

hát úgy tűnik ő nem akar tőled semmi komolyat, csak szimplán segített a tanulással kapcsolatban

szerintem hagyd ennyiben a dolgot

23/L

2012. jún. 3. 22:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Ohh, en is ilyen helyzetben vagyok, csak en a lany vagyok! :D Latom, hogy tetszem a sracnak, de en baratkent tekintek ra, s ezt nem is szeretnem elrontani. ezert valaszolok lassan, vagy ritkan.
2012. jún. 3. 22:31
 4/5 Yorxun Yorxun ***** válasza:
Lehetséges, hogy csak nem veszi a lapot. Hívd el randizni. Ha nemet mond, akkor nem akar semmit. Az is lehet, hogy vette a lapot, csak nem akarta összetörni a szíved, vagy ilyesmi... Ki tudja?
2012. jún. 3. 22:56
 5/5 A kérdező kommentje:

Ha csak a tanulásban akart segíteni akkor miért törte magát ennyire? Ha tőlem kérnek segítséget tanulásban akkor visszaírok vmi jó tananyaggal és ennyi. De nem adok kölcsön úgy jegyzetet hogy még be is viszem a városba meg vissza.

De szerintem is igazatatok van, nem lesz ebből semmi...

2012. jún. 4. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!