Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj, aki mindíg csetelni akar velem, facebookon de mikor randit kérek tőle folyton kifogásokat talál. Épp akkor nem jó neki. Miért van ez így? Mit akarhat tőlem ez a lány?
Semmit, csak játszani. Teljesen ártalmatlan, amíg az egyik fél el nem hiszi. Persze kérdés, hogy 26 évesen te miért teszed.
Egyszerűen felizgatja a dolog, jó fantáziálni, a megvalósítás eszébe sem jut. Ilyesmire mindig akad jelentkező, úgyhogy ha neked nem tetszik nyugodtan hagyd abba a csetelést.
Lehet csak játszadozik veled. Szerintem most csináld azt hogy egy hétig nem leszel sehol sem elérhető, hagy aggódjon. Majd egy hét múlva fel lépsz , megvárod hogy rád írjon tuti meg fogja kérdezni hogy hol voltál. Te erre mondasz valamit ami féltékennyé teheti pl buliban voltál haverokkal, nem igazán értél rá, randid volt stb. Aztán még az nap még egyszer megkérdezheted hogy eljönne e veled valahova ha akkor is nemet fog mondani akkor szerintem hagyd a francba.
20/F
Szerintem felejtsd el azt, hogy a http protokoll szerint ismerkedsz (get, post tömbökben tárolt flörtök stb.). De ha össze is jön, mit fogsz mondani az unokáidnak, amikor kérdezik, hogy mi tetszett a nagyiban. "Hmm. Láttátok volna az 50 évvel ezelőtti fb postjait vagy a youtube linkeléseit" :D
De komolyra ordítva a szót: (Vagy kicsit vagy nagyot de )Csak csalódhatsz a netes csajozásban.
szintén
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!