Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A mai lányok miért olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányok miért olyan kihívóak? Lent bővebben

Figyelt kérdés
A 13-16 éves lányok olyanok/ugy viselkednek mint egy 18 éves...kiteszik mindenüket meg hasonlók. Közösségi portálokon is olyan képek vannak kint róluk h sokkal többnek néznek ki amennyik. Egy fiatal lány miértnem marad fiatal? Mondjuk énis lány vagyok meg 16 éves de én annyinak is nézek ki meg nem teszem magam.
2009. júl. 4. 22:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
63%

Van olyan, hogy menekülsz önmagad elől. Kinek-kinek máshogy csapódik le. Valaki itt ül a gép előtt, valaki a diszkóban zsúfolja magába az embereket, legyen az akárki, valaki sportmániás, stb.

Szerintem a legmélyebben az van meg az emberekben, hogy birkák. Beetetik őket, reklámokkal, könyvekkel, helyzetekkel, szituációkkal. Vagy az ártatlannak minősített környezet. És ők esetleg ha talán még észre is veszik ezt, mégis hagyják magukat, és hitegetik a lelküket.

Ez van.

Majd lesz máshogy. A lélekhitegetés, önhitegetés kezdetben nem fájdalmas. Majd egyszer... Vagy sorozatosan, csak nem akarják érezni a fájdalmat és elfojtanak mindent.

Benned maradjon meg benned a Remény, így nagykezdőbetűvel, meg a Hit, a legbelső, ősi önhit- és nyitás mások felé.

17/L

2009. júl. 4. 23:58
 12/14 anonim ***** válasza:
63%
és csodáloznak hogy annyi fiatal kislányt erőszakolnak, és ölnek meg............ lásd K.lacháza.
2009. júl. 5. 00:22
 13/14 anonim válasza:
89%

Nem hiszem ,hogy ez mind igaz!!

Bár én mégcsak 14 éves vagyk mlgis töbnek nézek ki (16-17-nek) soktak nézni!!!!

A közösségi oldalokon nekemis olyanok a képeim vannak akik 18-évwesek és asse tudják kivok!!!

Én nemfestem magam nem szeretem az ékszert A ruháim se olyan nagy dekoltásuak ,jó nekem is van passzos farmergatyám ,de istenem ,nem teszem magam ,hanem önmagamat adom!!SZeretek olvasni szinészetre járok...Mégis töbnek nézek ki..ennyi

2009. júl. 5. 16:43
 14/14 anonim válasza:
én szeretem ha nagyobbnak néznek mint amennyi vagyok! így talán jobban viszonyulnak hozzám és komolyabban is vesznek..utálom ha valaki még gyereknek néz.. sokkal fejlettebb vagyok mint egy átlagos 13 éves lány...és szeretek is az lenni..ez nem azt jelenti h mindenkivel kefélgetek ide oda mert még sztem nagyon korai lenne..
2009. júl. 5. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!