Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A mai lányok miért olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányok miért olyan kihívóak? Lent bővebben

Figyelt kérdés
A 13-16 éves lányok olyanok/ugy viselkednek mint egy 18 éves...kiteszik mindenüket meg hasonlók. Közösségi portálokon is olyan képek vannak kint róluk h sokkal többnek néznek ki amennyik. Egy fiatal lány miértnem marad fiatal? Mondjuk énis lány vagyok meg 16 éves de én annyinak is nézek ki meg nem teszem magam.
2009. júl. 4. 22:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
midnig vannak mindig voltak és midnig is lesznek ilyenek. nem lehet minden ember egyforma.
2009. júl. 4. 22:30
 2/14 anonim ***** válasza:
23%

Miért nem hadjátok mar abba ezekkel a kérdésekkel?Miért?Nem tudnál egy kicsit visszaolvasni?Külömben,nem te vagy az ő bőrükben,akkor mit parázol rajta?Ha te nem vagy olyan,jólvan,az te vagy.Nem lehet senki se egyforma.

Ne haragudj,hogy igy írtam le,de már ezek a kérdések....

2009. júl. 4. 22:31
 3/14 anonim ***** válasza:
68%
ez így van... ha ők így érzik jól magukat ez van. ez nem csak a mai világ, régebben is voltak ilyenek. és még lesznek is bizony. van aki 19 éves és ugy viselkedik mint egy 15 éves. mindenki máshogy..
2009. júl. 4. 22:33
 4/14 anonim ***** válasza:
86%
hát figy, örülj, h te nem vagy ilyen,ők meg előbb vagy utóbb megszívják az ilyen viselkedéssel...
2009. júl. 4. 22:34
 5/14 anonim ***** válasza:
92%

Sok oka lehet - szerintem a legfőbb az, hogy nincsenek céljai, nincs egy normális tevékenység, amivel lefoglalja magát. Ha egy 13-15 éves lány értelmes, pl. szeret olvasni, jó tanuló, és/vagy sportol, valamilyen művészeti tevékenységgel foglalkozik, vagy táncol, színészeti körbe jár, stb. vagy bármire jár, amit szeret, akkor nem hiszem, hogy az lesz a legfőbb aggodalma, hogy 18 évesnek nézzen ki.

Attól még lehet, hogy akar ő is bulizni, meg a külsejével törődni stb. ez nem is baj, a FONTOSSÁGI SORREND nem mindegy.

2009. júl. 4. 22:36
 6/14 anonim válasza:
8%
háát..figylej...14 éves vagyok,de alapból kb 16-nak látszom vagy többnek...nem tehetek ellene,ez sztem hülye kérdés
2009. júl. 4. 22:46
 7/14 anonim ***** válasza:
25%
Már megint egy unatkozó, irigy kérdező aki nem tud magával mit kezdeni...
2009. júl. 4. 22:58
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
nem jó kérdés.. mert ha belegondolok akkor nekem is ilyenek a képeim a közösségi portálokon (mármint nem kiteszem magam, hanem többnek nézek ki, és próbálok művészi képeket csinálni.) 16 éves (lány) vagyok, szeretem a sportot, sokat olvasok és jól is tanulok, elfoglalom magam
2009. júl. 4. 23:01
 9/14 anonim ***** válasza:
90%

Ez nem a "mai" lányokra jellemző, hanem 50 vagy 100 éve is sokan panaszkodtak a "mai" lányokra. Ugyanis minden korban vannak kihívó és szende lányok.

A legkevésbé művelt és legszegényebb rétegekben az emberek igen korán szexuálisan aktívvá válnak, mert nincs más dolog, amivel elfoglalhatnák magukat. Általában a műveletlenség és az ingerszegény, sivár élet korai szexuális érdeklődéshez vezet. Megfigyelhető, hogy a "közösségi portál"-ok közül a lepukkantabbak (pl. a hírhedt privi.hu) a gyűjtőhelyei a k*rvásan viselkedő kislányoknak.

2009. júl. 4. 23:07
 10/14 anonim ***** válasza:
67%

22:58 teljesen igazad van... miért kell mindenkinek mindíg azzal fogalkozni h mások hogy néznek ki, mikor kezdenek szexelni, hány pasival járnak stb... könyörgöm nem az ő dolga??

L/18

2009. júl. 4. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!