Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, fiúk . Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk . Szerintetek baj ha 14 éves lánynakmég nem volt barátja? . (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és még nem volt barátom.Most nagyon tetszik egy fiú aki velem egyidős.Már találkoztunk is de akkor nem ketten voltunk. És mondta, hogy találkozhatnánk.Jövőhéten elméletileg találkozunk és mivel még nem volt barátom..fogalmazzunk úgy hogy még semmit se tudok, úgy hogy légyszi segítsetek, hogy miről szoktatok beszélgetni. Ja és még a csók, tudom sokan kérdezték, de azért én is megkérdezem. Szerintetek, ha mondjuk hazakísér egy szájrapuszit adhatok..vagy hogy van ez? Mikor szokták egymást "megcsókolni"??
2011. nov. 12. 22:11
 1/9 anonim ***** válasza:
aha :) szerintem adj nekije ;) és egyáltalán nem baj ha még nem volt paisd én is 14-éves vagyok és nem volt még ;)
2011. nov. 12. 22:13
 2/9 anonim ***** válasza:
18 vagyok és még nem volt barátnőm. Baj? Nem, és nem is zavar, mert helyette van egy gyönyörű motorom:P
2011. nov. 12. 22:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem te egy értelmes lány vagy. Nem kell korán elkezdeni mindent. Sok lány 17 éves korára már k.rva. Alapozd inkább az életed! Tanulj és majd 2-3 év múlva kezdj el pasizni.
2011. nov. 12. 22:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Hú de gáz,most pattanásos lesz az orcád.
2011. nov. 12. 22:41
 5/9 anonim ***** válasza:
nekem egy ilyen lány kéne f18
2011. nov. 12. 23:27
 6/9 anonim ***** válasza:
19 vagyok és most van először barátom. Túl fiatal vagy még ehhez, érdekelhetnek a fiúk, de még hagyd a pasizást. csorgasd a nyálad inkább a filmekben szereplő pasikra.
2011. nov. 13. 01:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Ez igazán nem baj, semmiről sem maradtál le. Nekem se volt még barátom, pedig 2 hónap múlva leszek 18.

17/L

2011. nov. 13. 10:08
 8/9 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit túl van reagálva az hogy valakinek 14(??) évesen még nem volt pasija vagy csaja. Kicsit korai sztem. meg azon se kell filózni hogy miről fogsz majd vele beszélgetni, mert ha igazán hozzáillesz akkor majd jön magától, ha meg nem jön össze akkor ez van..legalább addig se unatkoztál , később majd röhögsz rajta. Szóval szerintem csak légy spontán, nem kell izgulni! de az se lenne olyan nagy baj ha várnál a pasizással. Ne aggódj azon hogy mikor lesz pasid..inkább használd ki az alkalmat hogy kötöttségek nélkül szórakozol :)
2011. nov. 13. 16:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Elég gáz szerintem az, hogy ha vaakinek 17 évesen nem volt senkije. állszent majmok -.-"
2013. okt. 16. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!