Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ha egy csúnyának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha egy csúnyának tartott fiú már egy szép lánynak is tetszett legalább, akkor az lehet, hogy mégsem olyan csúnya fiú?

Figyelt kérdés

2012. jún. 14. 09:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
kedves kérdező. úgy kérdezem, hogy megértsd. mi a f*szom van veled? viselkedj már úgy mint egy férfi, ne úgy mint egy kislány!. persze, hogy leb*ziznak, ha így viselkedsz. de nem is teszel ellene... ez a szomorú.
2012. jún. 14. 10:52
 12/22 A kérdező kommentje:

ma 10:52

Élőben még szerencsére nem b*ziztak le, csak az orrommal csesztettek inkább vagy csak úgy nevetgéltek a lányok és azzal poénkodtak, hogy gyere te szép fiú, persze ilyen gúnyosan, szóval ronda vagyok. Igaz azoknak a lányoknak az értelmi szintje elég alacsony szinten állt.

2012. jún. 14. 11:06
 13/22 anonim ***** válasza:
Ha vékony, alacsony, cuki srác vagy, akkor biztos h nem tetszel egy lánynak sem.
2012. jún. 14. 11:19
 14/22 anonim ***** válasza:
Ha cuki srác vagy akkor mi is a probléma? Elhiheted, hogy vannak szép lányok aki nem a jóképű pasikat szeretik, hanem a cukikat, de tényleg ne kényeskedj már....mert ez tényleg kislányos
2012. jún. 14. 11:22
 15/22 A kérdező kommentje:

ma 11:22

Ez nem férfias, hogy vonzódhatna akármelyik lány is egy ilyen b*zis testalkathoz?! Én ezt nem tudom elhinni. Ha lesz lehetőségem ki fogom gyúrni magam egy izomállattá, akkor legalább férfikén fogok kinézni és biztos tetszem majd a lányoknak is.

2012. jún. 14. 11:26
 16/22 anonim ***** válasza:
nem fogo. aki így fogja fel, 2 hét után abbahagyja
2012. jún. 14. 11:31
 17/22 anonim ***** válasza:

11:22 vagyok, ha ennyire tisztában vagy vele mit kell tenned akkor mire vársz? Ha igy gondolod, hogy egy lány se jön be egy olyan alkatú srác mint te és ebben biztos vagy, mi értelme volt feltenni a kérdést?

Ne majd kezdj el edzeni, ha akkor mostantól, akár holnaptól, ne itt nyávogj, hogy nem tetszel senkinek se, igy nem is fogsz, mert alapból nem fogsz tetszeni senkinek se.

És igen nekem jobban bejön egy kedves, aranyos szimpatikus cuki srác, aki nem nézi le magát. mint egy nagyképű, beképzelt izomparcsirta pasi, aki elvan magával és többet tölt a tükör előtt mint én.

21/L

2012. jún. 14. 11:33
 18/22 A kérdező kommentje:

Csak a pénzhiány akadályoz meg jelenleg. Régebben jártam kondiba, de nem sokáig tudtam fizetni, nem olcsó mulatság, ha az ember komolyan csinálja. 2kg-val voltam több a rövid idő alattt, amíg volt lehetőségem normális helyen edzeni, tömegnővel és rendes étkezés mellett, egy hónap alatt. Nekem már ez is nagy eredmény volt akkor, ugyanis nagyon gyors anyagcserém van és sajnos ennek köszönhetem ezt a csonti, sovány testalkatot. Apám is ilyen alkat, tőle örökölhettem. Szinte azért küzdök, hogy ne fogyjak el. Ezért is kell az edzés nekem. 165cm és 52kg ennyi vagyok most, ez még egy lánynál is kevés sokszor nem hogy egy fiúnál. Tiszta szégyen a testem. Ha magasabb lennék talán nem is zavarna annyira, hogy ilyen vékony típus vagyok, de mivel semmi férfias nincs a külsőmben, ami igazán vonzó lehetne a lányok többsége számára és még az arcomra is azt mondta egy részeg lány, hogy olyan babaarcod van, akkor tudtam, hogy ő sem néz férfinek csak egy kisfiúnak, ez olyan megalázó és lenéző.

Ha lesz végre fix álláson és pénzem tényleg ráfogok állni a rendes edzésekre. De most őszintén kb. 1000 nőből 1-nek bejön egy vékony, alacsony, aranyos fiú. Míg egy izmos meg 1000-ből 999-nek. Én most ezt érzem és így látom, lehet tévedek, de azt is biztos, hogy iylen alkattal sem tolonganak értem a lányok. EGy semmi vagyok.

2012. jún. 14. 11:44
 19/22 anonim ***** válasza:
Én már nem fogom neked az egodat nővelni, és nem csak kondiban lehet edzeni, talált felmagad...kezdetnek menj el futni, legalább a vádlid férfiasodik, ahhoz még pénze se kell csak akart, meg vannak ismerőseim akik otthon edzenek nem kondiban.....találd fel magad
2012. jún. 14. 11:48
 20/22 anonim ***** válasza:
rinyapi*csa. és ez nem is az első ilyen kérdésed. ezt az orros témát már egyszer kivestéztetted a gk közönségével. unalmas vagy.
2012. jún. 14. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!