Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ha egy csúnyának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha egy csúnyának tartott fiú már egy szép lánynak is tetszett legalább, akkor az lehet, hogy mégsem olyan csúnya fiú?

Figyelt kérdés

2012. jún. 14. 09:34
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
te tartod magadat csúnyának vagy mások téged? a szépség relativ, nem mindenkinek úgyan az a szép, szal a lányak te biztos nem vagy csúnya :)
2012. jún. 14. 09:37
 2/22 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy valaki mindenki szerint csúnya, és olyan sincs, hogy valaki mindenki szerint szép.

Nincs két egyforma ember a világon, és mindenki megtalálhatja azt, akinek ő a legszebb.

2012. jún. 14. 09:54
 3/22 A kérdező kommentje:

Nem értek egyet ebben, szerintem tudnék nektek olyan lányt mutatni, akire minden férfi azt mondaná, hogy neki ez bejön még ha csak egy dugás erejéig is.

Bár fiúban már nehezebb, mert a lányok ízlését sosem értettem.

2012. jún. 14. 09:57
 4/22 A kérdező kommentje:
Én is csúnyának tartom magam, illetve két lány is beszólt már, hogy csúnya vagyok.
2012. jún. 14. 09:58
 5/22 anonim ***** válasza:

Ha csúnya vagy akkor adj magadra hogy szebb legyél. Bár nem minden a külsőség,de valamennyire fontos!!

Menj el fodrászhoz csináltass valami jó frizurát, szemüveg helyett vegyél kontaktlencsét, vagy valami jol kinéző keretet. Menj kozmetikába hogy ne legyen pattanásos az arcod. Járj konditerembe, hogy legyél izmosabb...Ilyeneken múlik a szépség egy része. A többi része már belülről jön: a jóságból, kedvességből, szeretetből.:)

Minden ember lehet szép és ápolt, saját magán múlik csak. Nincs olyan aki eredendően csúnya vagy eredendően szép.

Ha azok akik szépek nem törődnének annyit magukkal, valószínűleg őket is csúnyának titulálnák...

2012. jún. 14. 10:14
 6/22 A kérdező kommentje:
Hát ez eddig oké. De nekem hatalmas, fura formájú orrom van és épp emiatt csúfolt az egyik lány is legutóbb. Nem hiszem, hogy lehet nekem olyan barátnőm, akihez tudnék vonzódni. A nekem tetsző vékony, alacsony lányok mind helyes, magas pasit választanak.
2012. jún. 14. 10:21
 7/22 A kérdező kommentje:
Annak a szép lánynak, meg akinek tetszettem, nem is biztos, hogy tényleg tetszettem. Csak azért gondoltam rá, mert az utcán előttem sétált és hirtelen hátrafordult és rám mosolygott. Nem gúnyosan, hanem bájosan, csábítóan. Ő legalább reményt adott, hogy talán mégsem vagyok olyan ronda. Bár talán csak félreértettem és az orromat mosolyogta meg. Egyszer hallottam, hogy amikor mentem a suliba, a barátnője látott engem és szólt, hogy "itt jön, siess". Talán rám célzott. Nem tudom. Nincs bennem semmi vonzó, egy rakás hányinger vagyok külsőre. Ritka ronda srác vagyok, nem hiszem el, hogy egy olyan szép lánynak tetszenék, mint ő.
2012. jún. 14. 10:26
 8/22 anonim ***** válasza:
Ha tényleg nagyon ronda vagy, akkor nemhogy egy szép lánynak, de még egy csúnyának se tetszhetsz.
2012. jún. 14. 10:39
 9/22 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy csúnya lennél, vagy hogy épp mindenki ezt gondolja rólad. Rám is rengetegen mondták már, hogy csúnya vagyok, igaz főként olyanok akiket nem kedveltem és ez kölcsönös volt rájuk nézve is. De vannak olyanok is akik nem tartottak csúnyának, ha nem is a legszebb lánynak akit ismernek, de nem csúnyának.

Ha szerinted is csúnya vagy, akkor kezdj magaddal valamit, új frizura, kondi, vagy esetleg fuss, csinálj valamit, hogy meglegyél magaddal elégedve. Nehezen várhatód el az emberektől, hogy tetszél nekik, ha te se tetszel magadnak!

2012. jún. 14. 10:41
 10/22 A kérdező kommentje:
Én igazából ez a vékony, alacsony, cuki srác féle vagyok, akit mindenki lebuz*z csak az alkata miatt, pedig ha tudnák mennyire szeretem az aranyos lányokat. Túlságosan is a gyengéim a szép lányok, zavarban vagyok és félek a közelükben, szorongok. Túl tökéletesek ők hozzám képest, én egy senki vagyok hozzájuk képest a külsőm miatt.
2012. jún. 14. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!