Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy csúnyának tartott fiú már egy szép lánynak is tetszett legalább, akkor az lehet, hogy mégsem olyan csúnya fiú?
Olyan nincs, hogy valaki mindenki szerint csúnya, és olyan sincs, hogy valaki mindenki szerint szép.
Nincs két egyforma ember a világon, és mindenki megtalálhatja azt, akinek ő a legszebb.
Nem értek egyet ebben, szerintem tudnék nektek olyan lányt mutatni, akire minden férfi azt mondaná, hogy neki ez bejön még ha csak egy dugás erejéig is.
Bár fiúban már nehezebb, mert a lányok ízlését sosem értettem.
Ha csúnya vagy akkor adj magadra hogy szebb legyél. Bár nem minden a külsőség,de valamennyire fontos!!
Menj el fodrászhoz csináltass valami jó frizurát, szemüveg helyett vegyél kontaktlencsét, vagy valami jol kinéző keretet. Menj kozmetikába hogy ne legyen pattanásos az arcod. Járj konditerembe, hogy legyél izmosabb...Ilyeneken múlik a szépség egy része. A többi része már belülről jön: a jóságból, kedvességből, szeretetből.:)
Minden ember lehet szép és ápolt, saját magán múlik csak. Nincs olyan aki eredendően csúnya vagy eredendően szép.
Ha azok akik szépek nem törődnének annyit magukkal, valószínűleg őket is csúnyának titulálnák...
Nem hiszem, hogy csúnya lennél, vagy hogy épp mindenki ezt gondolja rólad. Rám is rengetegen mondták már, hogy csúnya vagyok, igaz főként olyanok akiket nem kedveltem és ez kölcsönös volt rájuk nézve is. De vannak olyanok is akik nem tartottak csúnyának, ha nem is a legszebb lánynak akit ismernek, de nem csúnyának.
Ha szerinted is csúnya vagy, akkor kezdj magaddal valamit, új frizura, kondi, vagy esetleg fuss, csinálj valamit, hogy meglegyél magaddal elégedve. Nehezen várhatód el az emberektől, hogy tetszél nekik, ha te se tetszel magadnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!