Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap vakrandi-féleségem lesz és félek?
Arról van szó, hogy holnap találkozom egy sráccal, akivel eddig csak neten beszélgettünk
És az a problémám, hogy nagyom nincs önbizalmas, nagyon félek attól, hogy meglát, és azt gondolja magában, hogy mekkora egy bányarém már..
Önbizalmam a béka feneke alatt, amúgy sokat sportolok, szal alakommal nincs nagy gáz, fejem az olyan amilyen, de a fogaim miatt parázok mert előreállnak egy kicsit..ez nagyon gáz?
vki írjon:)
18 (nyílván lány, ha nem egyértelmű vkinek:D)
Nem gáz, akár cuki is lehet. Ha zavar akkor meg fogszabályzó.
25/F
hirtelen azt olvastam, hogy "vakrandi-feleségem".. megyek aludni :D
amúgy ne parázz feleslegesen. te se láttad őt.. lehet ő is pont erre gondol..
Már volt két ilyesmi randim, és eddig mindkettő jól sült el. Az első 9 hónapig tartott (távolság miatt lett vége) a második meg 3 éves kapcsolat és még mindig tart :)
Esetleg priviben nem küldesz képet? :)
21/L
de vicces, fogászati reklám van az oldalon a kérdésnél :D
ebben a kategóriában már megszoktam a pucér csajosokat :D
:D
köszi a válaszokat
képet mindjárt linkelek hasonlót, sajátot ha akarnék e tudnék, egyedül vok, nálam most egy ezeréves teló van
hát ezért szeretek én jobban élőben ismerkedni, akkor nincs ilyen félelem..mert nyílván azért jön oda valaki, mert bejövök neki, úgy ahogy vagyok:)
amúgy volt éjszakai foxabom, doki azt mondta az is elég rá
csak sokáig nem hordtam most, és azért látszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!