Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan készülnétek egy ilyesmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan készülnétek egy ilyesmi 'vakrandira'?

Figyelt kérdés

egy rác elhívott, hogy találkozzunk. ismerőseim, barátaim ismerik, tehát nem egy esetleges pedofilra kell gondolni.

valószínűleg sétálunk valamerre. eddig csak közösségi portálon beszéltünk, szóval ez lesz 'a találkozás' eddig nagyon szimpatikusak vagyunk egymásnak.

szerintetek mennyire csípjem ki magam?

az átlaghoz képest több smink, kevesebb vagy ugyanannyi?

öltözködés terén átlagos vagy kicsit csinosabb?

mit javasoltok? tanácstalan vagyok.

15L

2011. dec. 18. 23:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Attól függ, mit akarsz tőle. Ha kapcsolatot, akkor csinosítsd magad. De ne elsősorban sminkre gondolj, szerintem nem elsősorban a smink tesz széppé egy nőt. Átlagos smink, de csinosabb ruci.
2011. dec. 18. 23:33
 2/10 A kérdező kommentje:
természetesen szeretnék tőle valami komolyabbat, ezért is érdekel a dolog. ha nem szeretnék semmit, akkor csak előtte felkapnák valamit :))
2011. dec. 18. 23:34
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Egy rác? Akkor már miért nem tót vagy oláh? :D
2011. dec. 18. 23:37
 4/10 A kérdező kommentje:
jó néha nem veszi amit ütök, vagy elírtam.. tehát srcác* de oké köss bele ;))
2011. dec. 18. 23:38
 5/10 A kérdező kommentje:
na újabb próba: srác* csak sikerült.
2011. dec. 18. 23:38
 6/10 anonim válasza:

csipd ki magad, de azért kényelmes legyen meg jol érezd magad.

60cm es tüsarku, meg koktélruha nem kell, meg 25cmes muszempilla, de legyél csini ;)

2011. dec. 18. 23:39
 7/10 anonim ***** válasza:

Azt lássa, hogy nem futni mentél le, de nem vidd túlzásba.

15 évesnek teljesen felesleges a smink. Tudom, hogy most ez a divat, de mint minden divat, ez is értelmetlen. (30 felettieknél elvárom a sminket, de inkább az ízlésének tesztelése miatt.) De egy randin látni akarom a lányt.

Olyan ruhát vegyél fel, amiben jól érzed magad!

Tartogass csinosabb ruhákat a következő randikra!

2011. dec. 19. 01:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem se tetszik a smink :D anélkül szebbek a lányok :D
2011. dec. 19. 17:30
 9/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:))

összefoglalva: kicsit csinosabb, de kényelmes ruha és minimális smink vagy ne legyen smink igaz?:))

2011. dec. 19. 17:44
 10/10 kovpet ***** válasza:
Szerintem nem kell smink. Nem a korod miatt. Én amúgy sem szeretem, pedig 2x annyi vagyok, mint te. (F)
2011. dec. 19. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!