Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tehetnék még valamit ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tehetnék még valamit ez ügyben, mit javasoltok?

Figyelt kérdés

Szervusztok.

Még régebben (2 hónapja kb) egy társkeresőn böngésztem és találtam is egy szép lányt, aki nem is lakik messze, stb. Csak miatta beregisztráltam és írtam neki, felvettük a kapcsolatot. Utána valamiért nem jött már fel MSN-re így abbamaradt a dolog teljesen.

Szóval, most 1 hete körül beregisztráltam Facebook-ra és megtaláltam, bejelöltem.

Írtam neki, hogy honnan "ismerem", majd rátértem a lényegre, megírta neki, hogy tetszik és szeretném, ha folytatódna az ismerkedés. Mire ő azt válaszolta, hogy már randizik egy sráccal.

Sajnos csak ezen az oldalon tudnám "becserkészni", csak kellene valami ötlet, hogy mivel kelthetném fel az érdeklődését, mert szerintem ez a duma csak kamu volt.

(Társkeresőn azóta is tag, naponta feljár, illetve még az adatlapján nincs kiírva semmi, hogy kapcsolatban lenne stb.)

Kicsit hosszúra sikeredett, de remélem tudtok adni valami jó tanácsot, fiúk-lányok.

19F

2012. jún. 12. 20:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem jössz be neki,felesleges erőlködni.
2012. jún. 12. 21:05
 2/9 A kérdező kommentje:

Hm, hát akkor hagyjam... :-/ Pedig annyira szeretném :-)

Akkor mégis csak hülyén nézek ki?! :-D Azért annyira szerintem nem.

2012. jún. 12. 21:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Mindegy hogy nézel ki,valamiért nem akarja a dolgot:)Ha nagyon akarta volna,azt észrevetted volna:)
2012. jún. 12. 21:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ebből már nem sok minden lesz. Egyrészt lelépett msn-ről, ami már egyfajta jelzés volt. Másrészt facebookon is igyekezett lekoptatni téged. Ha nagyon akarta volna, akkor korábban is kereshetett volna téged, de mivel valószínűleg nem tette, így nem mondhatnám, hogy érdekelnéd őt. Egyébként sok lány van (főleg a szépek), akik csak "heccből" regisztrálnak társkeresőn, élvezik, hogy "udvarolnak" nekik a fiúk, holott talán barátjuk is van. Vannak olyanok is, akik csak laza kapcsolatot keresnek stb. Sajnálom, hogy így jártál, de szerintem keress másvalakit, akit eddig nem érdekeltél, annál már hiába próbálkoznál, tényleg erőlködés lenne az egész. Egyébként sem jó az, ha mindig a nyakán lógsz valakinek, egy idő után eléggé terhes tud lenni az ilyesmi. A nők többsége azt szereti, ha "önálló" tudsz lenni, és nélkülük is megállsz a saját lábadon, nem lihegsz mindig utánuk. Ja és persze van egy olyan taktika is, hogy "lesz*rom a csajt, és csakazértis mással kezdek el flörtölgetni", de ez nem minden esetben sikeres, mert nem mindenkit lehet ezzel "féltékennyé" tenni a másik csajra, és felkeltened az illető figyelmét. Szóval szerintem keress másvalakit, aki talán megérdemel majd téged.
2012. jún. 12. 21:46
 5/9 A kérdező kommentje:

:) Bő, kielégítő válasz volt ez az utolsó.

Amúgy, igen. Gondoltam, hogy akkor ennek már annyi, de hátha tudott volna valaki olyat amivel talán még menthető lett volna a dolog.

Másik baj viszont az, hogy egy nagyon kicsi faluban élek, és holnap már - ha minden jól megy - az iskolás korszakom is egy életre már csak emlék marad. De majd motorozás közben valahogy hátha összefutok lányokkal (úgyis itt a nyári szünet, unatkozó lányok tömkelege flangál majd este 17-20 közt az utcákon :-) Hátha akadna valami a horgomra :-D

Csak félek, hogy azt is elszúrnám, mivel nem vagyok egy nagy nőcsábász. Egy "kapcsolatom" volt még 2 éve ami durván 2 hónapos, ha volt. Nincs valami nagy tapasztalatom, de annál jobban szeretnék már egy párt.

2012. jún. 12. 21:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Minél jobban félsz, annál rosszabb, és annál inkább megnehezíted a saját helyzetedet (nem biztos, hogy vigasz lesz számodra, de nekem még annyi sem volt, mint neked, pedig idősebb vagyok nálad). Nagyon görcsös leszel, emiatt meg tényleg el fogod szúrni a dolgokat. Próbálj meg tét nélkül ismerkedni, ne arra gondolj, hogy meg akarod szerezni ezt vagy azt a csajt, hanem arra, hogy meg akarsz vele ismerkedni, és bármi lehet belőle, ha meg esetleg nem jön össze, akkor sincs veszve minden. Ne potenciális partnert láss minden lányban. Légy laza és humoros, add önmagad, és ne görcsölj.
2012. jún. 12. 22:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Amúgy már előtte ismerkedtem 3 lánnyal is, személyesen találkoztam velük és nem volt annyira rémes. Egyikkel nagyon jóban vagyok azóta is. A többi kettővel is egész jól elvoltunk.
2012. jún. 13. 17:58
 8/9 A kérdező kommentje:
Te hány éves vagy, ha szabad megkérdeznem és eddig semmi kapcsolat szerűséged nem volt? :-/
2012. jún. 13. 17:59
 9/9 anonim ***** válasza:
28 vagyok. Amúgy ez egy hosszú történet, gyerekkortól meglévő dysthymia (olyasmi, mint a depresszió), ami csak nemrég derült ki. Úgyhogy most az az elsődleges feladat, hogy próbáljak kitörni ebből a szituációból. :)
2012. jún. 13. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!