Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tehetnék még valamit ez ügyben, mit javasoltok?
Szervusztok.
Még régebben (2 hónapja kb) egy társkeresőn böngésztem és találtam is egy szép lányt, aki nem is lakik messze, stb. Csak miatta beregisztráltam és írtam neki, felvettük a kapcsolatot. Utána valamiért nem jött már fel MSN-re így abbamaradt a dolog teljesen.
Szóval, most 1 hete körül beregisztráltam Facebook-ra és megtaláltam, bejelöltem.
Írtam neki, hogy honnan "ismerem", majd rátértem a lényegre, megírta neki, hogy tetszik és szeretném, ha folytatódna az ismerkedés. Mire ő azt válaszolta, hogy már randizik egy sráccal.
Sajnos csak ezen az oldalon tudnám "becserkészni", csak kellene valami ötlet, hogy mivel kelthetném fel az érdeklődését, mert szerintem ez a duma csak kamu volt.
(Társkeresőn azóta is tag, naponta feljár, illetve még az adatlapján nincs kiírva semmi, hogy kapcsolatban lenne stb.)
Kicsit hosszúra sikeredett, de remélem tudtok adni valami jó tanácsot, fiúk-lányok.
19F
Hm, hát akkor hagyjam... :-/ Pedig annyira szeretném :-)
Akkor mégis csak hülyén nézek ki?! :-D Azért annyira szerintem nem.
:) Bő, kielégítő válasz volt ez az utolsó.
Amúgy, igen. Gondoltam, hogy akkor ennek már annyi, de hátha tudott volna valaki olyat amivel talán még menthető lett volna a dolog.
Másik baj viszont az, hogy egy nagyon kicsi faluban élek, és holnap már - ha minden jól megy - az iskolás korszakom is egy életre már csak emlék marad. De majd motorozás közben valahogy hátha összefutok lányokkal (úgyis itt a nyári szünet, unatkozó lányok tömkelege flangál majd este 17-20 közt az utcákon :-) Hátha akadna valami a horgomra :-D
Csak félek, hogy azt is elszúrnám, mivel nem vagyok egy nagy nőcsábász. Egy "kapcsolatom" volt még 2 éve ami durván 2 hónapos, ha volt. Nincs valami nagy tapasztalatom, de annál jobban szeretnék már egy párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!