Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SEGÍTSÉG! Mit tehetnék, hogy ne érezzem magam nem hozzá illőnek?
A helyzet:
15 éves lány vagyok, még sohasem volt barátom (minő meglepő a mai világban, ugye? és nem, nem azért, mert csúnya lennék vagy valami-az egészséges önbizalmam meg van...- inkább azért, mert félek a csalódástól). Szóval, még nem volt barátom, de az utóbbi időben 2 fiú is pofára ejtett.. És most újra elkezdtem beszélgetni azzal a sráccal, akit már elég régóta ismerek. Először ő akart járni velem, aztán én vele.. Utánna volt 1 egy éves szünet, és most megint elkezdtünk találkozgatni. Mondta, hogy nagyon tetszek neki, meg hasonló dolgok... És mikor vele vagyok tényleg nagyon boldog vagyok, de félek, hogy nem vagyok neki elég jó. Kb fél fejjel magasabb tőlem, és hát nem egy nagy testalkatú fiú.. én mellette kövérnek érzem magam, és csúnyának.. Nem tudom ezt hogy mondhatnám el neki? Már meg akarta csókolni párszor, de én mindig csak megöleltem búcsúzáskor és megpusziltam a nyakát vagy az arcát.. és ennyi. Látszik rajta, hogy nem tudja hova tenni a dolgot.. én sem amúgy. Akármennyire megszeretném ölelni, félek, hogy belehabarodok teljesen, és az lesz vele is, mint a többiekkel. Pofára ejt... Még sohasem csókolóztam.. nem azt kérdezem, hogy hogy kell, mert tudom -vagyis mondták- hogy ösztönből jön az egész, de mégis hogy nyugodhatnék le mikor közeledik? Vagy mit tegyek? Már én is nagyon szeretném, hogy megcsókoljon, de valamiért mindig megijedek és csak ölelést meg puszit kap..
Tudom, hogyha nem bízok meg az emberekben, akkor mindenből kimaradok... De jelenleg ezen nem igazán tudok változtatni.
Második válaszoló, nagyon aranyos vagy... De mindenki ezt mondja... tudod: "könnyű azt mondani.., bezzeg ha te lennél ilyen helyzetben" .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!