Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség! Mit tehetnék lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Mit tehetnék lehet ebből valamikor is valami?

Figyelt kérdés

Van egy 17 éves fiú akivel sohase nem is dumáltam nem is ismerem csak látásból kb 1 éve. Annyira bejön és szerelmes lettem belé,nincs közös ismerősünk próbálnék dumálni vele vagy csak megismerni de sohasem még 2 szót se beszéltünk.Ennyire még senkibe se voltam szerelmes, öngyilkos is akartam lenni miatta h nem lehet köztünk semmi..

mit tegyek? már egy éve nem bírom elfelejteni :(

16/F

2011. máj. 15. 14:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Tudsz-e róla hogy meleg-e a srác? Van-e valami izzás szemkontaktuskor? ha legalább valami van a tekineében, akkor megéri odamenni.

Honnan ismered? Adódan valami apropó amiért odamehetsz? Pl. van tüzed, nem tudom merre van az XY tér, hol vetted a sportfelszerelésed stb.

2011. máj. 15. 15:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát nincs nagyon, csak suliban szoktam látni de akkor is társaságban, hülyén nézne ki oda mennék megkérdezni valami hülyeséget
2011. máj. 15. 15:21
 3/5 A kérdező kommentje:

Mindennap bámulom, de egyszer kétszer nézz oda egy pillanatra de akkor elhúzok mert feltűnő hogy csak őt nézem.

Nincs barátnője, de nem tudom az ilyet nem lehet tudni van sok srác akinek barátnője van de meleg szval nem lehet tudni..

2011. máj. 15. 15:23
 4/5 anonim ***** válasza:

menj oda és smárold le:DD márha nem vagy ronda :dd

a haverjai csak örülni fognak..a fiú meg kitudja mit csinál majd;) próbát megér hisz egyszer élünk:))

2011. máj. 15. 16:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha iskola, akkor addig is tudd meg melyik osztályba jár, hogy hívják, hol lakik, sportol-e valamit, van e valami olyan hobbija, ahol közelebbről megismerheted.

Olyan úgysincs, hogy valaki mindig társoságban van. Valamikor BIZTOS hogy tudsz vele négyszemközt beszélni. ha más nem, tegyél róla, hogy adódjon alkalom.

2011. máj. 15. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!