Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagykanizsán hol tudok kínai/ázsiai barátnőd szerezni??
Normális válaszokat kérek köszi
16F
menj be a kínai áruházba, ott szoktak lenni a tulajok lányai....biztos ismerika többit is..
az éttermesek meg öregek hozzád :( :)
xD
Délzala televan kínai boltokkal, meg van az adyn is egy étterem. Lol azt hittem, hogy már minden állat kérdést láttam, de vazz. Minden tiszteletem :D
Jól láttam a kérdésed??? neked tényleg kínai barátnő kell??
Nem értem hogy az miért lenne jó...azok csúnyák,sárgák ferdeszeműek pff...nekem semmi pénzért nem kéne olyan
Ha fehér vagy akkor szerintem maradj a saját fajtádnál
A másik meg hogy nem biztos hogy tudnak magyarul
AZ előttem író mi a kur va fas zt képzel magáról? mi az,hogy nem tudnak magyaurl? ismered az összeset? szánalmas ro hadt rass zista f asz vagy, el kéne égetni az ilyet mint te, el tudom képzelni, hogy nézhetsz ki te kis ótvaros riban c, én ismerek félvér lányt, és nagyon szép, nem egyáltalánnem sárga, nem ferdeszemű, nem tudom mi a pi csát képzelsz.
a kérdést feltevő meg mit hisz,, hogy ezek a lányok tárgyak, amiket lehet cipelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!