Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha neked tetszik egy fiú és a barátnődnek is (de a barátnőd csak párhónapja ismered). Akkor járnál azzal a fiúval?
Ha csak tetszik neki, akkor igen. Barátnőimmel, akiket régebb óta ismerek, mint pár hónap, közösen szoktuk nézni a pasikat, és gyakran egybeesik az ízlésünk. Beszélgettünk is erről, nehogy bárkinek bármi rosszul essen, de mindenki azon az állásponton volt, hogy mért állna a másik útjába, ha a srácnak ő tetszik?
Még nagyon régen, gimi elején volt egy olyan eset, hogy egy társaságba jártam egy akkori bnőmmel, és neki megtetszett az a srác, aki nekem is nagyon tetszett, viszont én nem mertem elmondani, hogy nekem is tetszik, inkább összehoztam őket. Pár hét múlva szétmentek, mivel a srác nem szerette, és nem is tudta megszerezni. Utána továbbra is kerülgettük egymást a sráccal, kb másfél évig, míg végül összejöttünk, bár tény és való, hogy azzal a bnőmmel addigra már nem különösebben tartottuk a kapcsolatot, és a társaságba se járt már le, de ettől függetlenül elmondtam neki, hogy tőlem tudja meg, és ne mástól.
A pasinak viszont csak az egyikőtök fog tetszeni igazán!
És amelyikőtökkel nem jön össze az nyilván kicsit sértősött lesz, de ez benne van a pakliban de egy idő után ugy is megnyugszik az a fél amelyikőtöket NEM válassza. Ez soxor van így...
Itt az a lényeg, hogy te légy boldog!
És ha ugy érzed, hogy számodra az a pasi jelentené a boldogságot, akkor gyere össze vele! Ha a barátnőd igazi barát akkor nem fog emiatt összeveszni veled!
én megvárnám, h a pasi kezdeményezzen nálam. ha ez megtörtént, megmondanám a barátnőmnek, és megkérdezném, h zavarná-e a dolog? ezzel eldőlt.
ha viszont a srác nem kezdeményez, és te/ti csak ábrándozol róla, akkor ne tedd tönkre a rivalizálással a barátnőddel lévő kapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!