Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha még nem volt barátnőd,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha még nem volt barátnőd, hogyan próbálsz felé közeledni?

Figyelt kérdés
2010. szept. 26. 16:08
1 2
 1/11 Metzger666 válasza:

Apró,ám mégis jól kivehető cselekményekkel érezteted vele,hogy tetszik neki.Sokszor nézel rá,mosolyogsz,néha napján szóba elegyedsz vele,ha valami oylat csinál,gratulálsz neki,kedveskedsz (szék levétel pl suliban,meg ilyenek,nem virágra,vagy ajándékokra gondolok!)

Ha te is tetszel neki,viszonozni fogja ezeket az apróságokat.Onnantól beszélgess vele,majd ha oda juttok mondd el mit érzel iránta.

2010. szept. 26. 16:14
 2/11 Funktasztikus ***** válasza:
:)nekem se volt még sajna:Dháth megpróbálom nevettetni meg apró cselekményeket csinálni:)
2010. szept. 26. 16:20
 3/11 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

Jöhet még

2010. szept. 26. 16:49
 4/11 anonim ***** válasza:
Rácsapod az ajtót, kihúzod alóla a széket, stb.
2010. szept. 28. 21:22
 5/11 anonim ***** válasza:

addig örülj amig nincs!

nekem volt 1 azota se birom elfelejteni halálosan szerelmes lettem belé:/ ő meg itt hagyot mert másba szerelmes lassan 1 éve:/ hát ez vagyok én

2010. szept. 28. 21:39
 6/11 anonim ***** válasza:
Én is jártam így, mint az utolsó. Ő is mást szeretett, engem el se ismert barátjaként, csak kézenfogva jártunk meg csókolóztunk két hétig, de kimondani nem akarta, hogy együtt vagyunk. Aztán összejött egy másik gyerekkel, azóta is együtt vannak. Ez egy éve volt. Azóta én csak bulizok, diszkóban egy este több csajjal smárolok, berúgok, élvezem az életet. Az elmúlt egy évben sem akadtam olyan lányba, aki szívesen lenne velem. De megvagyok így.
2010. szept. 28. 21:52
 7/11 anonim ***** válasza:

"diszkóban egy este több csajjal smárolok, berúgok, élvezem az életet"

Ha nálad ez az élet élvezete tényleg nem való hozzád igazi barátnő.

2010. szept. 28. 21:56
 8/11 anonim ***** válasza:
Asszem akkor rosszul fogalmaztam. Amíg nincs más, addig jó ez is. De nem erre vágyom, elhiheted.
2010. szept. 28. 21:57
 9/11 anonim ***** válasza:
"nem erre vágyom" kényszerítenek talán, hogy sok csajjal csókolózz? Hát, ha én normális csaj lennék, és látnám ahogy részegen mész csajról csajra, tuti, hogy az életben nem állnék veled szóba. És képzeld: a hírek terjednek emberekről, sőt, a lányok pláne, hogy terjesztenek híreket...
2010. szept. 28. 22:12
 10/11 anonim válasza:
Boccs, de a csókolózáshoz 2 ember kell, és általában a lányt minősíti le ha discóban megy egyik fiúról a másikra, vagy így hagyja magát egyébknt a discóban elég ritka hoszabb kapcsolatot kiépíteni.. , és pont erre a szórakozásra való :S sztem
2010. szept. 29. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!