Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire értéktelen lennék, hogy egyik lány sem kíváncsi rám? (még itt sem? )
Pedig próbálok a lehető legközvetlenebb lenni velük, kötetlenül beszélgetni, ismerkedni velük!
De amint kapnak egy képet, illetve meglátnak, abbamarad az érdeklődés. Vajon miért?
Ez az "add fel" dolog nálam nem működött.
Kíváncsi voltam,hogy a "utcán" tényleg azt jelenti-e, hogy az utcán. Sajnos igen. Én azt mondom, hogy ne az utcán és ne a neten ismerkedj, hanem járj el társaságba, de ne diszkóba, hanem olyan helyre, ahova normálisabb emberek járnak. A visszautasításokhoz meg ne sértődötten állj hozzá, és csak magadat add.
Egyáltalán nem vagy csúnya. Egy teljesen átlag+ (jobbfajta átlagos pasi vagy. Viszont te is azok közé tartozol, akik beképzelnek dolgokat.
1. beképzeled hogy ronda nyomi vagy...pedig nem egy tök átlagos srác vagy, nincs rajtad semmi rendellenes, simán elmennék melletted az utcán
2. a képekkel kapcsolatban: már nagyobb a félnivaló, merthogy borzasztó előnytelen szögből készültek, túl közeli a fejed, szinte belemászik a kamerába, nem látni a felsőtested, rosszak a pózok, nem áll jól ha magadat fényképezed...kérj meg valakit hogy segítsen lefényképezni
3. a mindenáron akarok barátnőt stratégiáról: a legborzasztóbb. Nőként rengeteg ilyen palit ismerek, ugyanazzal a szöveggel bepróbálkoznak xxxxxx csajnál, mindegy hogy bejön e neki a csaj vagy sem, csak legyen már valaki. A nők megérzik ha egy közeledés nem őszinte. Én pl meg tudom különböztetni hogy kifejezetten én az én külsőm az én személyiségem kell e a srácnak, vagy már annyira unott, hogy szinte bárki lehetnék, és valójában nem is én érdeklem hanem az hogy nő vagyok és legyen már valakije. Ez azért érződik egy közeledésen. És a legtöbb nő számára ez rendkivül megalázó tud lenni, mert ez nem neki szól, hanem annak hogy 'az ő társasága jobb mint a semmi.'
Mivel gátlásaid vannak (agyi dolog) el tudom képzelni mennyire nehézkes és erőltetett lehet az ismerkedés...)Félénk vagy , vizsgálgatod a külsődet, bizonytalan vagy nyilván nem megy simán a csajozás.
AZ meg hogy hányan kosaraztak ki:
Ne érdekeljen még ha 1000 en sem!
Gondold csak el, neked ebből a száz lányból hány olyan volt, lett volna aki igazán bejött volna külsőleg, belsőleg és nem csak megalkuvás szinten? Kevés...Akkor meg?
És hány lánynak volt pasija ebből, biztos soknak, most az érkezésedért nem fogják felrúgni a kapcsolatukat?
Ha meg csak nem voltál az esetük, akkor se te vagy a hibás, egyszerűen más pasi tetszett nekik, más külsejű, és mindenki azt választja ami neki tetszik, ez nem azt jelenti hogy veled akartak kics..ni hanem hogy más iránt érdeklődtek.
Szóval a kudarcaidból ne azt vondd le hogy kudarc, hanem a tapasztalatokat.
Tisztázd le az igényeidet kire és mire van konkrétan igényed. Az a legrosszabb mikor valaki minden ajtón bekopogtat és azt várja hogy beengedjék. Aztán beengedi valaki együtt élnek és rájön hogy rossz volt az ajtó a házszám és egyáltalán hogy bekopogott. Nincs annál szánalmasabb, mikor valaki csak azért jár valakivel, hogy legyen valakije. Köze sincs a szerelemhez, de még a vonzalomhoz sem, ez csak rátukmálás.
Én pl. évekig tartottam magam rondának, átlagosnak, közben nem voltam az, sőt...de az agyammal mégis így láttam magam. Nem mertem beszélni, szoknyát felvenni, sminkelni semmit sem, életképtelen voltam. Azt hittem hogy az utcán mindenki engem néz, pedig rám se hederítettek, mert csak beképzeltem...Ha már tetszettem az embereknek, automatikusan boldog voltam és össze akartam velük jönni, aztán egy két pofáraesés után megtanultam hogy ez rossz. Rájöttem hogy jó csaj vagyok és csak éveken át etettem magam az önbizalomhiánnyal. Sajnálom azokat az időket, de kellettek hogy tisztán lássak. Azóta minden oké velem, igen is ki lehet törni bárhonnan. Tényleg igaz az hogy az vagy aminek gondolod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!