Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire értéktelen lennék, hogy egyik lány sem kíváncsi rám? (még itt sem? )
Pedig próbálok a lehető legközvetlenebb lenni velük, kötetlenül beszélgetni, ismerkedni velük!
De amint kapnak egy képet, illetve meglátnak, abbamarad az érdeklődés. Vajon miért?
szia!
semm baj sincs a kinézeteddel, de mondjuk mosolyoghatnál. a képen úgy nézel ki, mintegy riadt kisnyúl. ez lehet a gond.
Ja, -6,5-es szemüvegem volt, amikor megismertem a feleségemet. És 26 éves koromig nekem sem volt senkim, hasonló problémám volt, mint neked.
20-as voltam.
láttam már csúnya pasit, te nem vagy az. de lehet hogy nem a megfelelő lányoknál próbálkozol. mindenkinek van egy szektora, amiben kapirgálhat. afelett bukta, alatta meg nem akar, de nem is érdemes.
én hétköznapokon átlagos lány vagyok. nem kezdek menőcsávókkal mert nincs esélyem náluk. de nem is érdekelnek.:)
Nem fárasztó, am itt van akkor olyan ahol megközelítőleg mosolygok:
meg amin nem:
25
Köszönöm a bókot! Am igazából ugyanúgy kezdek átlagos, vagy annál kicsit "csúnyább" lányokkal, mint majdnem bombanőkkel...
Amúgy finoman megjegyezném ha netán, esetleg, teljesen véletlenül érdekelnék egy nőnemű egyedet itt, nem vennék rossz néven egy privátot...
Tök átlagos vagy. Akárcsak a másik ember, aki képet rakott be. És bőven tudnál javítani a külsődön egyszerű dolgokkal. Pl. szerintem ezt a szakállat gyorsan felejtsd el, vágass valami normális frizurát, és valami jobban hozzád illő keretet válassz.
De ami a legfontosabb, a kiállásod ne azt tükrözze, hogy "mekkora vesztes vagyok". Igazi búvalb@szott képet vágsz, ami szörnyű, rossz a tartásod is. Egy kis sport sem ártana. Ezekkel már sokat javulnál, kívül-belül. Sok sikert!
Úristen, dehogy rossz! Férfias vagy, helyes, én még a szemüvegért is élek-halok. :)
Fel a fejjel, nagyon rossz helyen keresgéltél eddig!
22/L (foglalt, csak hogy tisztázzam)
28
Nagyon köszi a bíztatást, bókot!
Am. természetes, h. az vagy, mert ilyen a hozzáállásod is...az én pechemre.
jé de durva :D én egy ilyen kinézetű srácba voltam évekig belezúgva mint te csak szőkében
lehet hogy csak olyanokat fogtál ki eddig, akiknek nem jöttél be, de szerintem nem vagy mindenkinél esélytelen
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!