Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13-15 éves lányok! Ti vágytok már ilyen korban pasira és, ha igen, milyen jellegű kapcsolatra?
Figyelt kérdés
2012. jún. 9. 20:16
2/6 anonim válasza:
Igen, nekem 13 évesem már viszketett a nunim.
3/6 anonim válasza:
Igen én már 10 éves korom óta. Elsőre kézfogós, csókolózóst szeretnék, komolyabbat nem nagyon, de elég kevés esély van rá, hogy összejön, mert sajnos repül az idő, és a fiúk egyre többet akarnak.. 15/L
4/6 anonim válasza:
Kb ebben a korban kezdtem úgy komolyabban észrevenni a fiúkat..Elképzeltem,hogy milyen lenne ha a "szerelmem" megfogná a kezem,meg megpuszilna.Ennyi.
Ha valakinek tetszettem nem jöttem vele össze,megilyedtem,túl gyerek voltam még egy kapcsolathoz.Főleg 13évesen...:D Az még kislány..
5/6 anonim válasza:
13 évesen még nem nagyon lehetett volna tőlem se komolyat várni, de 14-15 éves korosztály már inkább hajlik a kézfogós, ölelkezős, csókolózós kapcsolatra, de elég ritka akik többre is.
14/l
6/6 mia.14 válasza:
14 éves vagyok, és igen ! Nagyon sokat hallottam a barátnőimtől, hogy őket hogy átb@szták, és hogy hogy megbántották őket.. én komolyabbat szeretnék.. olyat, akivel összelehet bújni, de ha hülyeségről van szó, nem szégyenlősködik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!