Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan ismerkedjünk? Ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjünk? Ne álltassuk magunkat a sablonszövegekkel, komoly kapcsolatra keresek - nem amerikai pite stílus. Többi lentebb, tehát, hogyan?

Figyelt kérdés
Üdv! 20 éves srác vagyok, idén töltöm a 21-et. Két egymást követő komolyabb kapcsolatom volt, ami között 2-3 különbség volt, ez volt 17 éves korom óta. Előtte még mentek a diszkós ismerkedés, abból 2 hetes kapcsolatok, de most már nem erre pályáznék. A komoly kapcsolataim régi ismerősökből jöttek, ergó ott nem volt ismerkedés. Tehát, mégis hogyan ismerkedjünk, ha komolyabb lányt keresünk, nem részeg tinip*csát? Meg hol, merre? Írhatnátok tapasztalat alapján, vagy igazából bármi. Köszi!

2012. máj. 29. 17:58
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha most 20 éves lennék, valószínűleg nagyobb könyvtárakban(vagy olvasóteremben) próbálnék meg ismerkedni: Elkezded figyelni a csajt, követed, levesz egy könyvet, odamész hozzá megnézed mit olvasgat(pl.Moravia vagy Vonnegut),erre azt mondod: Zseniális író, de számomra megfoghatatlan!! Hermann Hessét jobban szeretem! Azután megkérdezed: Amúgy melyik suliba jársz? Válasz: ELTE-bölcsészkar; Válasz: Komolyan? Öcsém is odajár, csak ő a jogi karon tanul; Hányadik éves vagy, nagyon nehéz? Sokat kell tanulni? Ezután elindítasz valami párbeszédfélét, megkérdezed ki a kedvenc írója, stb. Azt mondod: az én kedvenceim Coelho és Thomas Mann...azután megkérdezed milyen sűrűn jár könyvtárba, mikor jön legközelebb stb....Sok sikert!!!
2012. máj. 30. 11:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: elfelejtettem odaírni, hogy közben te is kezedben tartasz egy könyvet,néha lapozgatsz,mintha olvasgatnál stb.:-)
2012. máj. 30. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!