Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hol ismerkedtek, ha komoly kapcsolatra vágytok?
Én bárhol ismerkednék, ha a való életben hozzám szólna bárki is, de hiába minden flörtölés meg tetszelgés, nekem csak a netről jött össze komoly kapcsolat.
21L
Nem kimondottan ismerkedek, inkább alapból nyitott vagyok, nyitott szemmel járok. Akár hobbin keresztül, de fesztiválokon utcán bárhol szembe jöhet egy olyan ember, akivel később komoly lesz.
A jelenlegi párom egy tánckurzuson ismertem meg az egyetemen, akkor volt barátom, viszont megfogott a srác, sokat beszélgettünk és nagyon jó barátom volt, majd 2 év után tovább léptünk és most már 1,5 éve együtt vagyunk, és remélem még jó sokáig együtt leszünk :)
Szóval bárhol beleakadhatunk abba az emberbe, aki a párunk lehet. Csak nyitottnak kell lenni.
Én komoly kapcsolatot keresek. Hol ismerkedek? Hát mostanában nyitott szemmel járok mindenfelé. : ) Van, hogy beülök egy kávézóba, figyelek a buszon, bulikba is szoktam menni + regisztráltam társkeresőre is. Eddig sajnos egyik sem jött be. El is vagyok kicsit keseredve. : (
23/L
3. Nem tudom, biztos örülnék. Persze ha nem ilyen bugyuta rajcsávó, akinek ömlik a szájából a sötétség.
Nem társkeresőkre regeltem, hanem teljesen random honlapokról szedtem fel pasikat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!