Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ennyire értéktelen lennék,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire értéktelen lennék, hogy egyik lány sem kíváncsi rám? (még itt sem? )

Figyelt kérdés

Pedig próbálok a lehető legközvetlenebb lenni velük, kötetlenül beszélgetni, ismerkedni velük!

De amint kapnak egy képet, illetve meglátnak, abbamarad az érdeklődés. Vajon miért?

2012. jún. 9. 22:41
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:

30

Hát ez van, de azért már több száz nő után is?

De gondolom nálad az vagyok...

2012. jún. 9. 23:26
 32/55 anonim ***** válasza:
Abból a több százból mennyi az, akivel nem ismeretlenül kezdtél levelezni, hanem csak megláttad és odamentél hozzá?
2012. jún. 9. 23:30
 33/55 anonim ***** válasza:
nagyon fontos, hogy ne dőlj be a hülye szövegnek :) ha érted mire gondolok.
2012. jún. 9. 23:32
 34/55 A kérdező kommentje:

32

A több százból 22 volt 'utcai', a többi netes! De mind valami okot keresett-vagy nem ios keresett, csak szimplán nem válaszolt, illetve elhajtott élőben!

33

Bocsi nem értem mire gondolsz, eléggé késő van már!

2012. jún. 9. 23:39
 35/55 anonim ***** válasza:

Az "utcaiak" hogyan történtek?

Én egy tánctanfolyamon majdnem összejöttem egy lánnyal, de a feleségem még időben lecsapott a kezéről. :-) Vele viszont egy társkereső iroda hozott össze.

2012. jún. 9. 23:43
 36/55 anonim ***** válasza:
arra, hogy én ms vagyok mint a többi, én rendes lány vagyok, nekem nem számít a külső...stb
2012. jún. 9. 23:44
 37/55 anonim ***** válasza:
igenis mindenkinek számít. aki azt mondja, hogy nem, az hazudik...túl jól. még saját magának is.vmilyen szinten MINDÍG számít a külső. ezért van tele ez az oldal nem túl jól kinéző, magányos férfiakkal
2012. jún. 9. 23:45
 38/55 anonim ***** válasza:
Ne károgjunk...
2012. jún. 9. 23:46
 39/55 anonim ***** válasza:
ok :D
2012. jún. 9. 23:47
 40/55 A kérdező kommentje:

35

Hát többnyire odamentem valami szöveggel, hogy idő, meg lenne kedves, vagy valahonnan ismerős vagy (tudom, ezek nagyon sz.arok)...

Hellrider

Oké értem!!!!! :)

2012. jún. 9. 23:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!