Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ennyire értéktelen lennék,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire értéktelen lennék, hogy egyik lány sem kíváncsi rám? (még itt sem? )

Figyelt kérdés

Pedig próbálok a lehető legközvetlenebb lenni velük, kötetlenül beszélgetni, ismerkedni velük!

De amint kapnak egy képet, illetve meglátnak, abbamarad az érdeklődés. Vajon miért?

2012. jún. 9. 22:41
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:

bemásolom ide az egyik kommentemet, mert nincs kedvem újra megfogalmazni:

a lányoknak nem a külső a fontos, hanem az önbizalom. de ezt nem bírjátok felfogni. azért fogják a lányok a külsőre a dolgot, mert ők sem értik meg sokszor, hogy a srác elesettsége és önbizalomhiánya a gond, nem a külső. egy nőnek kell a biztonság és a védelem. és ez nem csak fizikális lehet. éreznie kell, hogy ha gyerekeket szül, akkor a férfi ki fog tartani a családja mellett. ez szimplán kódolt biológiailag, az tök mindegy mit mondanak miért utasítanak vissza. ha egy srác rinyál és vinnyog, hogy kicsi neki meg ő milyen ronda, akkor rögtön arra gondolok, hogy ebben a kapcsolatban minden leszek (pszichológus, anyuka, haver), csak partner nem.

ez a véleményem. 24L

2012. jún. 9. 23:57
 42/55 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy neked nem neten kéne keresgélned, ha élőben tényleg közvetlen és barátkozós vagy ahogy leírtad, akkor a face to face kommunikáció által közvetített lehengerlő kisugárzás legyűr minden falat amit a lányok emelnek. Aki azt írta az előbb mikor kiraktad a képed hogy jajj nincs esélyed, az hülyeséget mondott, igenis tisztességesen nézel ki, kell lennie olyan lánynak akinek pont te jössz be! Csak azoknak van esélye neten ismerkedni akik címlapra illő kinézettel fotózzák magukat, rosszabb esetben átszerkesztik a képet.. ha szeretnél egy barátnőt, muszáj lesz élőben próbálkoznod, hát hány tök ronda nyeszlett kulcstartó van tök szép barátnővel, mert használják a vonzerejüket! Ja és mindenekelőtt a saját lelkedet kell rendbe tenned, gondold végig, hogy te elfogadod és szereted e önmagadat! Ha nem, akkor próbálj ki új hajviseletet, másmilyen ruhákat, keress új hobbikat stbi.. ha boldog és elégedett vagy akkor olyan lesz a kisugárzásod mint egy tökéletes illatú, de nem tolakodó parfüm, fel fognak figyelni rád az emberek. Meg hát az esetek nagy részében a neten megismert ember élőben teljesen másként viselkedik, és ez jókora kezdeti mínusz a kapcsolatnak, én nem is értem, hogy miért élnek még mindig ezzel az emberek.

20/L aki megtalálta a hozzá illő férfit és tud ismerkedni meg flörtölni

2012. jún. 10. 00:02
 43/55 A kérdező kommentje:
Értem mit mondasz! De én akkor sem éreztem magam önbizalom hiányosnak, mikor utcán csináltam (nem azt :P ), és akkor sem, mikor neten irogatok lányoknak! Persze itt most annak tűnök, mert az is vagyok már ennyi csalódás után, de még mindig érzek magamban annyit, hogy talán elég leszek egy lány mellé társnak!
2012. jún. 10. 00:06
 44/55 anonim ***** válasza:

Kedves srácnak tűnsz,de amint megnéztem a képedet nekem a "legyünk inkább csak barátok" kategória lennél,bocsi de kezdhetnél valamit a hajaddal,nem áll jól

23N

2012. jún. 10. 00:10
 45/55 anonim ***** válasza:

Ha a képen te vagy, akkor:

Szerintem nem vagy csúnya. Sőtt. Náladnál 10x randábbakat is láttam már. Nem lehet, hogy a gond belül van, nem kívül? Mondjuk ha neten ismerkedsz, akkor nemigazán tudom. Személyesen milyen tapasztalatai vannak?

2012. jún. 10. 00:16
 46/55 A kérdező kommentje:

44

Hát látod, pont ez a baj! Azért, mert kicsit nem úgy nézek ki, mint az a bizonyos szőke, azért változtassak magamon! Tehát csak a külső számít, hiába 'tetszettem' eleinte, megláttál, és 'elítéltél', esélyt sem adva a továbbiakra...

45

Igen én vagyok a képeken! De, most már belül is van kicsi, mert ez a sok visszautasítás akárhogy is próbálom elfedni, csak oda tesz az önbizalmamnak! Személyesen egy darabig tetszem, legalábbis úgy érzem, de aztán valahogy lankad az érdeklődés...

2012. jún. 10. 00:23
 47/55 anonim ***** válasza:

45ös vagyok megint, közben elolvastam az összes hsz-t.

Hajadat miért nyírod ennyire rövidre? Nekem a szakálladdal nincs bajom, szemüveggel se.

Utcán ismerkedéshez annyit, hogy én megijednék olyan helyzetben, ha ott szólítana le valaki... Annyi baromállat pasi járkál, honnan tudná az ember lánya mit szeretnél tőle? :S Főleg mondjuk olyanok akik önbizalom hiányosak, és "úgy sem komolyan szólít meg". Mindenki egyből azt hiszi, hogy szórakozol, vagy hasonló, talán.

23/L (8 éve kapcsolatban)

2012. jún. 10. 00:26
 48/55 anonim ***** válasza:

45 / 47-es vagyok megint...

Így vissza olvasva, alig segítek valamit, tanácstalan vagyok. Viszont eszembe jutott egy dolog, ami 100%, hogy működik. Mégpedig: NE KERESS senkit. Ha benned van a görcs, hogy nagyon nagyon kell valaki, akkor pont azért fog elkerülni! Én nem vagyok nőies, gyerekes dolgaim vannak, mégis "maguktól jöttek" a lehetőségek, még ha mind el is utasítottam ilyen-olyan okok miatt. Magától talál meg, akkor, amikor nem is számítasz rá. Haver lányokat keress, kerülj be egy haveri körbe, járj el otthonról, DE NE pár-kereső körútra, hanem csak úgy. Előbb-utóbb fogsz találni valakit.

23/L

2012. jún. 10. 00:32
 49/55 A kérdező kommentje:

Én is az vagyok már, tanácstalan! Ezért kérdeztem meg már, mi lehet a baj velem!

Csak azért nem akarom abbahagyni, mert nem tudom említettem e már, hogy azért már bőven túlléptem azt a kort, ahol várnom kéne...szerintem! 29 éves leszek amúgy.

és eddig sem volt sikerem a nőknél, ha kerestem, ha nem! Ezért inkább keresek, bármennyire is kikészít már, akkor is fogok találni végre már egy lányt! Sajnos viszont ezzel együtt a türelmem is fogyogat, ami szintúgy nem jó.

Barátokban sajnos hiányt szenvedek, igazából csak egy van (milyen érdekes csavar: lány az illető), de vele az elfoglaltsága miatt nem nagyon tudnék menni semerre...

Szóval már nem tudom mi tévő legyek, lehet mégis abba kéne hagynom, és szépen csendben megöregedni :)

2012. jún. 10. 00:43
 50/55 anonim ***** válasza:

29, vagy 30. Egyre megy, semmit nem jelent. Ez még nem a világ vége kor! Utolsó mondatod... Azt tedd! ;)

Csodálkoznál, hogy miután feladtad, utána lenne sikered.

2012. jún. 10. 01:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!