Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az elítélendő ha szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elítélendő ha szakítás után csak szex céljából mennék ismerkedni? 19/L

Figyelt kérdés
Elítélendő ha az ember lányának hiányzik a szex de egyelőre nem akar komoly kapcsolatot egy szakítás után?
2012. jún. 8. 21:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Előttem lévő: és őrájuk párkapcsolatként vágysz, vagy csak úgy friends with bennefits kapcsolatról van szó?
2012. okt. 9. 23:03
 22/28 anonim ***** válasza:
Vagy esetleg a kettővel egyszerre XD
2012. okt. 10. 21:59
 23/28 anonim ***** válasza:
Nem tekintek rájuk párkapcsolatként, és próbálok nem beleszeretni, barátok vagyunk, de mást nem csinálunk együtt.
2012. okt. 10. 21:59
 24/28 anonim ***** válasza:
Na én már ebből az írási stílusból meg tudom állapítani, hogy valszeg van egy exed akivel hosszú ideig voltál együtt. Eleve a témából kiindulva, ahova írtál, vagyis ahova vonzott téged az érdeklődés. Két alternatíva van viszont ezesetben: vagy sanyargatott téged, vagy pedig minden más jó volt csak valamelyikőtök nem tudott felizgulni a másikra, de az biztos hogy mély nyomott hagyott benned és még mindig gondolsz rá. Ezért van az , hogy nem vagy hajlandó átszeretni, és szerintem ő sem, bár egyikőtöket sem ismerem, csupán általánosságokra tudok hivatkozni (természetesen amikor nem szól bele egyik fél hiúsága és kegyetlensége sem). Így ismeretlenben remélem hogy majd még egymásra találtok ha kiéltétek magatokat. 29/f
2012. okt. 10. 22:45
 25/28 anonim ***** válasza:
Nem írsz? Kíváncsi vagyok hogy mennyire tudok jól elemezni ismeretlenben.
2012. okt. 13. 13:03
 26/28 anonim ***** válasza:
Hát jó :D
2012. okt. 18. 22:50
 27/28 anonim ***** válasza:
kissé behalt ez a topic
2012. nov. 2. 17:20
 28/28 anonim ***** válasza:
Szerintem többségében nem könnyít a dolgokon, legalábbis nekem akkor is az exem járt az agyamban, amikor más csajokat döngettem, de biztos a lányoknál ez másképp működik.
2012. dec. 9. 06:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!