Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nah most mivan? Mit akarhat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nah most mivan? Mit akarhat a barátnőm?

Figyelt kérdés

iylen szituban még nemvoltam.

Szakítottunk kb 1 hete. az okokra nem térek ki, ő akart szakítani. pár napig nembeszéltünk, de utánna írtam neki, meg midnen, és hajlandó volt belemenni egy személyes találkozoba ma.

(9 hónapja voltunk együtt)

náluk voltunk, beszélgettünk...és mondta, hogy már nemszeret úgy. és annyira mint rég. nagyon fájó ezt egy olyna ember szájából hallani, akiért megbolondulsz (én nagyon szeretem mindmáig)

aztán csókoloztunk (ő kezdeményezett) majd szeretkeztünk. de tényleg szeretkezés volt, tele érzelemmel, csókokkal, gyengédséggel...:) utánna ölelt, szorított, alig akart elengedni, és egyfolytában mondogatta, hogy szeretlekkk nagyon. :////

nemtudom mit gondoljak most.

mikor jöttem el, meg aztmondta megint, hogy nemtudja még mindig hogy mi legyen velünk. :///

nagyon nagyon szeretem őt, és eddig egész jol kezdtem feldolgozni már, hogy vége tényleg, és azthittem esélyt sem ad, és nemmegy bele a személyes taliba.

aztán msot megint a padlón vagyok, mert tényeg oylan volt kicsit mint régen, és a végén benyögi, hogy még mindig nemtudja..:/ az az egyetlen "baj" hogy szeretem, és nemtudom elengendi...főleg, ha így viselkedik..::/

18/L

19/F

2012. máj. 15. 19:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

az nem lehet hogy van egy másik srác a dologban...

és nem tud dönteni kettőtök között?...

2012. máj. 15. 19:40
 2/15 anonim ***** válasza:
saját magaddal szursz ki azt ugye tudod???? a lánynak ott vagy van kire számítania. De ebből te jössz ki rosszabbul, legyél határozott és egyszer utasítsd el, hidd el ha szeret akkor azt fogja mondani h maradjunk együtt
2012. máj. 15. 19:40
 3/15 A kérdező kommentje:

nemtudom van e másik srác...:/ szerintem nincs. bízok benne.

nemhinném, mert ő akart szakítani, és ha rajta mulik sosem beszélünk többet. de akkor miért csinálta ezt? :(

2012. máj. 15. 19:43
 4/15 anonim ***** válasza:

valami a szülőkkel...talán a lány szülei nemigazán kedveltek?

vagy ez se jöhet szóba?

2012. máj. 15. 19:44
 5/15 A kérdező kommentje:

nem, egész jol megvagyok velük, semmi bajuk nincs velem.

utobbi időben tényleg sokat veszekedtünk, és hülyén is viselkedtem vele az igaz..:/

2012. máj. 15. 19:47
 6/15 anonim ***** válasza:
Pont a lényeget hagytad ki, hogy miért szakított veled.
2012. máj. 15. 19:49
 7/15 anonim ***** válasza:
akkor, most őszintén és pontosan leírnád mi volt az "utóbbi" időben ? :)
2012. máj. 15. 19:52
 8/15 anonim ***** válasza:
jah és igen...hogy miért is szakítottatok
2012. máj. 15. 19:52
 9/15 A kérdező kommentje:

lényegében az volt, hogy én elég iylen kedvtelen természet vagyok...és ugy is viselkedek. mindaddig míg nem iszok...XD

és látta rajtam ugye, ezt a kedvetlen arcot szinte mindig mikor mentem, meg voltam szalagavatóján, ballagásán...

és sok kis iylen dolog.

az jött le neki ebből, hogy nemszeretem őt, és nemszivesen voltam ott ballagásán meg iylnek..:/ emeltt féltékeny is, és én meg egyszer, de tényleg csak barátilag megöleltem a barátnőjét (mert kérte a csaj) de se seggfogás, sem semmi tapi nem is volt.

lényegében erre fogta, ohgy ezért ábrándult ki belőlem...

mondjuk valahol emgértem, mert én sme akanék egy olyan barátnőt, aki fapofával üli végig az ünnepséget...sajnos iylen vagyok, nemnagyon tudok örülni semminek kívülről...nem mutatom, belül k*rvajol érzem amgam ,de nem mutatom ki.

2012. máj. 15. 20:05
 10/15 anonim ***** válasza:

értem...:/

hát akkor ott a saját kérdésedre a válasz...

szerintem ezt beszéljétek meg a csajjal, és neki is mindent őszintén mondj el.. szerintem meg fogja érteni :)

és, hát próbálj meg felvenni valami mosolygós "pókerarcot" bármennyire is nehezedre esik mutatni mások fele hogy happy vagy :DD

2012. máj. 15. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!