Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nah most mivan? Mit akarhat a barátnőm?
iylen szituban még nemvoltam.
Szakítottunk kb 1 hete. az okokra nem térek ki, ő akart szakítani. pár napig nembeszéltünk, de utánna írtam neki, meg midnen, és hajlandó volt belemenni egy személyes találkozoba ma.
(9 hónapja voltunk együtt)
náluk voltunk, beszélgettünk...és mondta, hogy már nemszeret úgy. és annyira mint rég. nagyon fájó ezt egy olyna ember szájából hallani, akiért megbolondulsz (én nagyon szeretem mindmáig)
aztán csókoloztunk (ő kezdeményezett) majd szeretkeztünk. de tényleg szeretkezés volt, tele érzelemmel, csókokkal, gyengédséggel...:) utánna ölelt, szorított, alig akart elengedni, és egyfolytában mondogatta, hogy szeretlekkk nagyon. :////
nemtudom mit gondoljak most.
mikor jöttem el, meg aztmondta megint, hogy nemtudja még mindig hogy mi legyen velünk. :///
nagyon nagyon szeretem őt, és eddig egész jol kezdtem feldolgozni már, hogy vége tényleg, és azthittem esélyt sem ad, és nemmegy bele a személyes taliba.
aztán msot megint a padlón vagyok, mert tényeg oylan volt kicsit mint régen, és a végén benyögi, hogy még mindig nemtudja..:/ az az egyetlen "baj" hogy szeretem, és nemtudom elengendi...főleg, ha így viselkedik..::/
18/L
19/F
elmondtam, hogy én iylen vagyok.
de az amit modnott, ohgy nemszeret már..:((( kiábrándult pár nap alatt..:(((
nagyon fáj..:/
félek, hogy tényleg vége, márprdig nagyon úgytünik..:/ :'(
Komolyan mondom,detto ugyanez a szitu nálunk. Lány vagyok. És én azért szeretkeztem és találkoztam a pasimmal szakitás után,mert jó vele a szex és érdekes módon mostanába normális tud lenni. Én azést mondtam neki,hogy nemtudom mit akarok mert megirgmerkedtem mással és jo ez a kötetlenség szoval szerintem a te bnőddel is ez a helyzet.
18.l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!