Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 26 éves férfi mit akarhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 26 éves férfi mit akarhat egy 16 éves lánytól?

Figyelt kérdés
Na szóval én vagyok a lány. A vonaton ismerkedtem meg ezzel a sráccal ő szólított le.Sokat beszélgettünk a 3 órás úton és kiderült,hogy nagyon sok a közös témánk és mindketten őrült környezetvédők vagyunk. Azóta beszélünk és elmentünk egyszer állatkertbe ő kérte,hogy menjek vele.Nagyon jól éreztem magam.Gitározni is tanít amiben nem vagyok egy nagy tehetség,de ő nem adja fel. :) Amikor az állatkertbe voltunk,magához húzott és meg akart csókolni,de elfordítottam a fejem és megkérdeztem tőle,hogy mért engem akar,amikor több felnőtt 20onéves nőt megszerezhetne magának.Erre azt válaszolta,hogy te még nem vagy teljesen romlott lehet veled viccelődni és kedves vagy,ami nem sok nőről mondható el a mai világban és azt hiszem szeretlek,nem érdekel ez a 10 év nekem te kellesz.Erre csak annyit tudtam mondani,hogy oké,mert teljesen leblokkoltam. Igazából nagyon akarom őt,de félek,hogy csak kihasználna. Engedjek neki vagy utasítsam el? Azt hiszem túlságosan megkedveltem. :/
2012. máj. 15. 10:54
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%
Vonzza az ártatlanságod és a jó eséllyel érintetlen tested.
2012. máj. 15. 10:55
 2/37 anonim ***** válasza:

"ami nem sok nőről mondható el a mai világban" na persze ...azért még nem állnak sorok a középiskolák előtt.

Nagyon fiatal vagy hozzá!

2012. máj. 15. 10:59
 3/37 anonim ***** válasza:
30%
a szerelemben a kor nem számít lehetne 20al is több,ha valami müködik köztetek ;)
2012. máj. 15. 11:01
 4/37 anonim ***** válasza:
75%

szexet, kalandot...

"mért engem akar,amikor több felnőtt 20onéves nőt megszerezhetne magának."

Nem kaphatná, mert egy gyerekes idegesítő akárki, vagy rosszabb, a saját korosztálya kinézi. Egy 26 éves már az életét kezdi építeni, ő meg itt tinilányokkal szórakozik. Mit gondolsz miért? A korabeli lányoknak már elvárásaik vannak, te pedig naiv vagy.

Lehet, hogy őt nem érdekli a 10 év, de téged érdekelhetne...

"te még nem vagy teljesen romlott lehet veled viccelődni és kedves vagy,ami nem sok nőről mondható el a mai világban"

közhelyszótár...

2012. máj. 15. 11:03
 5/37 anonim ***** válasza:
100%

Jobban meg kellene ismerned. Mert az egy dolog, hogy tetszik neked meg te is neki, de attól még simán lehet, hogy csak ki akar használni, izgalmas neki egy ilyen fiatal lánnyal, aztán ha megkapna, ejtene azonnal. Ez benne van a pakliban.

Ha tényleg érdekel a srác, próbálj meg vele nagyon sok időt tölteni. Szerintem az sokat bizonyítana, ha bemutatna pl a baráti társaságának vagy a szüleinek. Az jelezné, hogy nem csak arra kellesz neki.

Amúgy nem lehetetlen, hogy ekkora körkülönbséggel is egymásra lehet találni. Egyik volt osztálytársam a gimiből hasonló körülmények között talált rá a párjára. Azt hiszem, pont így volt: a lány 16 volt, a férfi 26, már elvált, volt egy kislánya. De kitartottak egymás mellett. Kb 7 évvel később volt a lagzi, és most, megismerkedésük után 10 évvel várják az első közös babájukat. Szóval létezik ilyen :). De ki kell deríteni, hogy tényleg akar-e téged ez a srác.

Ja igen, egy fontos dolog: ne feküdj le vele hamar! Az sosem tesz jót, meg ha csak arra hajt, nagyon fog utána fájni, hogy átvertek.

2012. máj. 15. 11:05
 6/37 A kérdező kommentje:
Ha naiv lennék,akkor szerinted elfordítottam volna a fejem és nem engedtem volna neki?
2012. máj. 15. 11:06
 7/37 Dögi ***** válasza:
A 4-dik válaszoló megadta a tökéletes választ.
2012. máj. 15. 11:08
 8/37 anonim ***** válasza:
39%
Igen, ahogy #4-es írja, mivel a saját korosztályában a tapasztaltabb lányokat már nem tudja úgymond "átvágni", még a tapasztalatlanabb korosztállyal próbálkozik.
2012. máj. 15. 11:12
 9/37 anonim ***** válasza:
54%
Mondjuk igazából mindegy mit mondunk, a végén úgyis engedni fogsz neki, aztán tanulsz a saját károdból. De én például a helyedben beszélnék a szüleimmel, akiknek azért nagyobb az élettapasztalatuk. Tudod nem csupán közhely az, hogy a te korosztályod még tapasztalatlan és könnyen befolyásolható, csak ezt a te helyzetedben nehéz belátni. Mindannyian ilyenek voltunk, de utólag mindig kiderül, hogy azért hülyék is voltunk mellette.
2012. máj. 15. 11:17
 10/37 anonim ***** válasza:
77%
Szerinted mennyire érdekel egy férfit egy tinilány? Amíg meg nem kapja. Te pedig ne legyél naiv, ne vágd magad hanyatt az édes szavakra. Én a helyedben kivárnék még, várakoztasd, talán addigra kiderülnek a céljai. De szerintem csak szexet akar.
2012. máj. 15. 11:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!