Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 26 éves férfi mit akarhat egy 16 éves lánytól?
Egy dolog biztos: nem ismerünk titeket. Ezért nem is lehet biztosan jó tanácsot adni.
A szöveg egy kicsit sablonos és tinikre optimlizált, de lehet őszinte.
Aki azt mondja, hogy azért nálad próbálkozik, mert a saját korosztályában nincs sikere, az ugyanolyan hülyeséget mond, mint akik defektesnek nevezik a 30 feletti egyedül állókat. Nem lehet ennyi alapján senkit sem megítélni, de még valószínűségeket sem lehet megállapítani.
(Amúgy én is néztem 10-15 évvel fiatalabb lányokat, mert 7-10 évvel fiatalabbnak szoktak nézni. Végül mégis egy idősebb lányt találtam.)
Miért kell valakit csupán a kora alapján elítélni?! Nem értem.
Én 22 vagyok, de sokkal jobban vonzanak a 14-17 éves lányok, mert valahogy bennük tényleg több az ártatlanság, mint a felnőt, meggyötört, búskomor huszonévesekben.
Én komoly kapcsolatra vágyom és sosem használnék ki egy lányt sem, amit mindketten akarunk az meg úgyis megtörténik. De úgy bírom, hogy lepedofilozzák az embert olyanok, akik csak a rosszat látják bennem csak, mert huszonéves vagyok. Hozzáteszem, simán hazudhatnám, hogy 17-18 éves vagyok, mert fiatalabbnak nézek ki a koromnál, mégis inkább őszintén elmondom a koromat, sajnos manapság sokan a kor alapján ítélkeznek és nem is érdekli őket, hogy lehet valójában egy nagyon is normális, rendes emberrel van dolguk.
Nem azt mondom, hogy a 26 éves srác tiszta, nem tudhatja senki sem a szándékait biztosan, de nem is kéne valakit csupán a kora alapján így elítélni, hogy biztos csak kihasznál és a szexre kellesz neki, de ez is benne van a pakliban.
Én azt mondom legyél óvatos, de ha te is akarod, akkor szexeljtek egy jót, ha meg többet akartok úgyis kialakul.
Kedves Kérdező!
Én 26 éves vagyok és pasi, a Te korosztályodbeli lányokra nem tudok társként tekinteni, ha akarnék valamit, az maximum szex lenne. Ez nem azt jelenti, hogy a csóka is ezt akarja, de javaslom, alaposan ismerd meg. Az, hogy nem hagytad magad megcsókolni, jó jel. Vannak példák, amikor összejöhet a dolog, de az esetek többségében nem úgy alakul, ahogy a "szerelmes kislány" elképzeli (no offense). Hitegetik magukat, hogy nem lehet általánosítani (tetszik vagy sem, az általánosítás azért általánosítás, mert van alapja...), meg hogy velük nem ez fog történni, aztán mégis... Én is azt javaslom, amit már javasoltak Neked: várj még a lefekvéssel, kivéve, ha szexet akarsz és tapasztalatot, nem szerelmet; ez esetben hajrá, de ne felejts el védekezni. Ha többet szeretnél, várj; ha bemutat a barátjainak, családjának, magyarán "felvállal", az már jó pont, és némiképp komolyabb szándékra utal. Az, hogy mentek ide-oda, meg "szépeket" mond, kevés.
Summa summarum, ne írd le az arcot, mert mi azt mondjuk, de azért légy résen.
26/F
"Miért kell valakit csupán a kora alapján elítélni?! Nem értem. Én 22 vagyok, de sokkal jobban vonzanak a 14-17 éves lányok"
Na várjál már, miért pont 14? Épp most itélted meg őket kor alapján, ami ellenben mindenki mástól sért. Miért ne lehetne 13, ha a kor nem számit, áruld már el? Miért pont 14 az alsó határod?
Láttam én már 13 évest akiről azt hittem hogy húsz, egész addig mig nem szólalt meg.
Nem csak testileg lehet valaki éretlen, ezt kellene itt megérteni.
Az pedig hogy te hogyan gondolsz egy 14 éves lánnyal komoly kapcsolatot az bőséges magyarázatra szorul. Kezdjük mindjárt a komoly kapcsolat fogalmával.
Mondjuk kezdjük a családoddal, 22 évesen hazaviszed a 14 éves lányt és bezárkoztok a kisszobába? Ez a komoly kapcsolat? Egyébként ezt a szüleid hagynák? Tesvéred nem szólna rád? Én biztos nem hagynám, de sanszos hogy még a szomszédom is megszólna.
Hova vinnéd mulatni? A Romkertbe? Be sem engedik. Bevinnéd a zsebedben vagy hogy?
Én egy moziban felkérdeznélek hogy mit tapogatod azt a lányt, ha mellém ültök. De hidd el, nem én lennék az egyetlen.
Ecseteld már ezt a komoly kapcsolatot légyszives, hogyan kell ezt elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!