Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 26 éves férfi mit akarhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 26 éves férfi mit akarhat egy 16 éves lánytól?

Figyelt kérdés
Na szóval én vagyok a lány. A vonaton ismerkedtem meg ezzel a sráccal ő szólított le.Sokat beszélgettünk a 3 órás úton és kiderült,hogy nagyon sok a közös témánk és mindketten őrült környezetvédők vagyunk. Azóta beszélünk és elmentünk egyszer állatkertbe ő kérte,hogy menjek vele.Nagyon jól éreztem magam.Gitározni is tanít amiben nem vagyok egy nagy tehetség,de ő nem adja fel. :) Amikor az állatkertbe voltunk,magához húzott és meg akart csókolni,de elfordítottam a fejem és megkérdeztem tőle,hogy mért engem akar,amikor több felnőtt 20onéves nőt megszerezhetne magának.Erre azt válaszolta,hogy te még nem vagy teljesen romlott lehet veled viccelődni és kedves vagy,ami nem sok nőről mondható el a mai világban és azt hiszem szeretlek,nem érdekel ez a 10 év nekem te kellesz.Erre csak annyit tudtam mondani,hogy oké,mert teljesen leblokkoltam. Igazából nagyon akarom őt,de félek,hogy csak kihasználna. Engedjek neki vagy utasítsam el? Azt hiszem túlságosan megkedveltem. :/
2012. máj. 15. 10:54
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
0%

"kijelenti,h a pasi 26évesen kizárt h szerelmes"

Nincs jelentősége hogy ez a félnótás mit hisz magáról, még annak sem ha nem csak hiszi, de tényleg szerelmes. Ennek, semmi de semmi jelentősége sincs, azért mert ő szerelmes ettöl ez még nem lesz jócselekedet.

2012. máj. 15. 17:09
 32/37 anonim ***** válasza:
93%
sok-de legalább felhőtlen,féktelen szerelmet kívánok neked..!;) szerelemben nehezen minősíthető mi a jó cselekedet,meg mi nem..ugyhogy majd ugy is magasról teszel az okoskodókra ;)
2012. máj. 15. 17:18
 33/37 anonim ***** válasza:
de legalább 1! ez kimaradt ;)
2012. máj. 15. 17:19
 34/37 anonim ***** válasza:
0%
legrosszabb esetben felcsinál mielőtt eltűnik :D... végül is ne is halgass ránk
2012. máj. 15. 17:21
 35/37 anonim ***** válasza:
56%

Így madártávlatból szerintem csak és kizárólag a pin@ amit Ő akar tőled.

Ha meg megkedvelt és szeret akkor dobd be neki hogy "Ok. de Én csak 20éves korom után akarom elveszíteni!". Ott majd kibújik a szög a zsákból.

2012. máj. 15. 19:41
 36/37 A kérdező kommentje:
Igazából rákérdeztem erre nála. Igazán szomorú történet kerekedett ki az egészből.16 éves volt és a lány is amikor megismerte a feleségét,aki később autóbalesetben elhunyt. Azt mondja nagyon hasonlítok a halott feleségére,kinézetben is meg a belső tulajdonságaim is olyanok.Persze mondtam neki,hogy én nem ő vagyok. Azt mondta csak én segíthetek neki kiheverni a felesége elvesztését,de szerelmes is belém.Persze ezt valahogy nehezen hiszem,mert még nem heverte ki. Szívesen segítenék neki,csak hát nem hiszem hogy 16 évesen sokra megyek. :/
2012. máj. 16. 22:02
 37/37 anonim ***** válasza:

Tyűűűű, ez a sztori nagyon filmszagú. Biztos, hogy igaz? (ha igaz, nagy elnézést, de... nehezen hihető, na) Szerintem szimatolj körbe nála. Mutasson be a családjának, a szüleinek. Ha tőlük is ezt a sztorit hallod, akkor okés (barátokra ilyen szempontból nem hagyatkoznék, ők falaznának betyárbecsületből). Viszont ha össze-vissza kezd hadoválni, hogy miért nem mutathat be a szüleinek (valami hangzatos történet keretében), akkor nagyon gyanús a dolog.

Tartsd nyitva a szemed!

2012. máj. 16. 22:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!