Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 26 éves férfi mit akarhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 26 éves férfi mit akarhat egy 16 éves lánytól?

Figyelt kérdés
Na szóval én vagyok a lány. A vonaton ismerkedtem meg ezzel a sráccal ő szólított le.Sokat beszélgettünk a 3 órás úton és kiderült,hogy nagyon sok a közös témánk és mindketten őrült környezetvédők vagyunk. Azóta beszélünk és elmentünk egyszer állatkertbe ő kérte,hogy menjek vele.Nagyon jól éreztem magam.Gitározni is tanít amiben nem vagyok egy nagy tehetség,de ő nem adja fel. :) Amikor az állatkertbe voltunk,magához húzott és meg akart csókolni,de elfordítottam a fejem és megkérdeztem tőle,hogy mért engem akar,amikor több felnőtt 20onéves nőt megszerezhetne magának.Erre azt válaszolta,hogy te még nem vagy teljesen romlott lehet veled viccelődni és kedves vagy,ami nem sok nőről mondható el a mai világban és azt hiszem szeretlek,nem érdekel ez a 10 év nekem te kellesz.Erre csak annyit tudtam mondani,hogy oké,mert teljesen leblokkoltam. Igazából nagyon akarom őt,de félek,hogy csak kihasználna. Engedjek neki vagy utasítsam el? Azt hiszem túlságosan megkedveltem. :/
2012. máj. 15. 10:54
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
31%
de bírom a sok erkölcscsőszt... amit meg kell tapasztalnia ugy is meg fogja..lehet még 20év mulva is emlegetni fogja az élményt a leányzó,még ha csak sexkapcsolat lesz is..nahh és akkor mi van?!lehet neki se lenne ellenére ..sőt :)
2012. máj. 15. 11:27
 12/37 anonim ***** válasza:
Tanácsot kért, adtunk, legjobb tudásunk szerint. Ettől miért lennénk erkölcscsőszök? Én se idiótázlak le az értéktelen kommented miatt.
2012. máj. 15. 11:31
 13/37 anonim ***** válasza:
magadra vetted?! :D
2012. máj. 15. 11:33
 14/37 anonim ***** válasza:
56%

"lehet még 20év mulva is emlegetni fogja az élményt a leányzó,még ha csak sexkapcsolat lesz is.."

Ez kétségtelen, de ehhez nem feltétlen egy testileg (és csak testileg) érett férfi szükséges. A szocializálodás egyik lépcsője ez is, amit épp ki készül hagyni az életéből, kikerülve a vele egykorú esetleges rutintalanságát és egyböl egy célratörő férfival nyit.

Nagyon is fontos megélnie azt ahogy egy vele egykorú fiúval találnak egymásra és csiszolodnak össze, ennek minden elönyével és hátrányával.

De még a fentieknél is elrettentőbb ennek a férfinak az infantilis viselkedése ebben a történetben, ez a leginkább riasztó.

Ez a férfi a saját korosztályában nem ér el sikereket, és igen is, ennek megvan az oka, akár nagyon komoly oka is lehet.

A lánynak azt tanácsolnám, hidd el értjük mi hogy tombolnak a hormonok, de pattintsd le ezt a férfit magadról.

Mielött megteszed azért szegezd neki a kérdést hogy miért nem egy 26 éves nővel kezd. Mi az oka hogy ilyen barátnője nincs? Mondja el, kiváncsian várod.

2012. máj. 15. 11:49
 15/37 anonim ***** válasza:
91%
ne feltételezzük ismeretlenül,hogy csak testileg érett a f.fi ;) valamint..sok leányzónak egy fájdalmas rémálom a szüzesség elvesztése..neki lehet nagyobb szerencséje lesz,ha 26 évesen kellően türelmes,és gyengéd tud lenni a pasi ;)
2012. máj. 15. 11:58
 16/37 anonim ***** válasza:
30%

Nyugodtan fogadhatunk is akár hogy csak testileg érett a férfi, feltehetőleg épp ő is ilyen volt aki a szocializálódás már emlitett lépcsőfokát kihagyta, épp azért is vágyik arra hogy ezt átélje. És hogy akkor azt ott kihagyta, annak biztosan oka van.

Ő most szeretne a hóditó szerepében tetszelegni, de erre a szerepre a saját korosztályában nem alkalmas, ezt sok mindennek mondanám, de annak biztosan nem hogy ő teljes mértékben 100-as lenne.

Épp azt a tapasztalatot készül elvenni a lánytól amit neki sem adtak meg anno a kortársai.

2012. máj. 15. 12:09
 17/37 anonim ***** válasza:
55%
Komolyat biztos nem akar.Azt,hogy le akarsz-e feküdni vele,csak te döntöd el.
2012. máj. 15. 12:27
 18/37 anonim ***** válasza:
az sehol sincs kőbe vésve,hogy egy 16 évesnek ugyanolyan korúval kell elvesztenie..sőt.. ha sejtenéd hogy a világban ennek mennyire ellentmondó társadalmi szokások,evidenciák vannak..hajajj..kicsit nyitottabban kell szemlélnünk a világot h ne szűküljünk ..persze mindenki azt gondol amit szeretne.. a világ meg nagyon sokféle mellette..és h ebböl a szempontbol, mi az elfogadott,ideális,vagy erkölcsös.. ha heroinozni készülne,lebeszélném..igy nem biztos ;)
2012. máj. 15. 12:27
 19/37 anonim ***** válasza:

Megnyugtatlak, nem csak sejtem, de biztosan tudom is, az orrom előtt zajlik.

Attól hogy nincs kőbe vésve melyik a helyes döntés attól ez még helytelen marad. Ugyanúgy nem lesz helyes ahogy a heroin sem, pedig heroinistát is láttam már nem egyett.

Ha te most a saját bizonyitványod szeretnéd megmagyarázni - akár saját magadnak - akkor azt ajánlom ne erőltesd, mert nem fog sikerülni.

2012. máj. 15. 12:59
 20/37 anonim ***** válasza:

nekem volt idősebb pasim, és mindig a fiatal csajokat nézte, fel sem merült benne, hogy a saját korosztályában keresgéljen. Ő még azon a szinten maradt.

Ismeretlenül nehéz tanácsot adni, szerintem ne siesd el a dolgokat, csak akkor tud kihasználni, ha hagyod magad. Azért jó lenne tudni, mik a tervei, persze biztos nem házasság, azzal még 10 évig neked sem kell sietned, de ő addigra már 36 lesz...

2012. máj. 15. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!