Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szakítás után szex? Van benne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után szex? Van benne valami rossz?

Figyelt kérdés
Mennyire elfogadható ez? Leginkább lányoktól érdekelne. Elvégre egy ideje ismerjük a másikat, és hát emberek vagyunk, vannak igényeink. És ha még nincs más... És még egy, egy lány részéről (nem ribi) mennyi idő kell, hogy ebbe belemenjen a szakítás után?
2010. jún. 18. 11:22
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Én 3 hónap után még 2-3x szexeltem a volt pasimmal, de nem volt az igazi. Előjött bennem újra, hogy de akkor miért nem vagyunk együtt. Még egyszer nem mennék bele, már nem is érdekel ha felkeres ezzel a céllal.
2010. jún. 18. 11:24
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi értelme nincs, mivel az már nem olyan lesz mint mikor még 1ütt voltatok. Valaki érzelmileg biztos sérül benne! Ha már megvolt a szakítás és nincs esély a békülésre el kell felejteni a másikat és ismerkedni!
2010. jún. 18. 11:30
 3/21 anonim ***** válasza:
Én egyszer mentem bele. De nem volt értelme. Én még szerelmes voltam a volt páromba, ő már nem. A szex persze jó volt, de én érzelmileg kötődtem, és nehéz volt elfogadni, hogy szex után ő hazamegy. Szerintem ez egy nő részéről, kész öngyilkosság. Persze, ha már nem szerelmes, akkor más. De én rájöttem, hogy sokkal jobban összetörtem, mintha simán csak szakítottunk volna. Ha meg azért szűnt meg a kapcsolat, mert már egyik sem szerette a másikat, akkor nagy %-ban már a szex sem működött. Akkor utána miért lenne jobb?
2010. jún. 18. 11:33
 4/21 anonim ***** válasza:
60%
kéthónapja szakitottunk. azóta is kéthetente hiv hogy d*gjunk. kicsit rosszul esik h csak erre vagyok jó neki.
2010. jún. 18. 11:56
 5/21 A kérdező kommentje:
Utolsó! De nyilván nekem sem rossz nem? Vagyis azért mész te is h dugjatok! Vagy Te még szereted?
2010. jún. 18. 12:03
 6/21 A kérdező kommentje:
*jav: neked
2010. jún. 18. 12:03
 7/21 anonim ***** válasza:
60%
Mi szakítottunk már, de még szeretjük egymást. Egyelőre nem fordult meg a fejében szerintem... Mert még csókot sem ad. Ha már nem szeretne nem mennék bele. L/19
2010. jún. 18. 12:28
 8/21 anonim ***** válasza:
60%
szeretem még. persze. és nagyon fáj hogy csak szexuális segédeszköz vagyok neki. jóvele pesze.nekem mással MÉG nem is menne mert csak ő jár a fejemben. ugyérzem h kihasznál ezzel.
2010. jún. 18. 12:57
 9/21 anonim ***** válasza:
60%
meg azéertis megyek ebbe bele mert legalább velelehetek. utána meg sirok hogy hagytam h kihasználjon az excsajom..
2010. jún. 18. 13:00
 10/21 A kérdező kommentje:
Én egyenlőre örülnék, ha csak kihasználna, mert az azt jelenti, hogy nem más van neki erre a célra! Márpedig ez volt az szakítás egyik oda. Pedig megbeszéltük, és megígérte h majd összejárunk! Most meg azt mondja nem vágyik rá h egy volt faszijával dugjon.
2010. jún. 18. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!