Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szakítás után szex? Van benne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után szex? Van benne valami rossz?

Figyelt kérdés
Mennyire elfogadható ez? Leginkább lányoktól érdekelne. Elvégre egy ideje ismerjük a másikat, és hát emberek vagyunk, vannak igényeink. És ha még nincs más... És még egy, egy lány részéről (nem ribi) mennyi idő kell, hogy ebbe belemenjen a szakítás után?
2010. jún. 18. 11:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
csak kicsit jobb hogy összejárunk. utána mindig napokig rossz! ameddig nincs más addig szenvedés. de ameddig ott az ex addig nemlesz más. ördögi kör!
2010. jún. 18. 13:28
 12/21 A kérdező kommentje:
Ez is igaz! Viszont akkor neki sincs addig senki, és több időm lenne kettőnkön dolgozni. Viszont a dolog azért is érdekes, mert egy egyetemre járunk, szaktársak vagyunk, és így még pár éven keresztül ha akarjuk se tudjuk elkerülni egymást!
2010. jún. 18. 13:31
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
szoval ha jolértem te abban bizol h összejöttök ujra. remélem sikerül. ha nekem nemis legalább neked. sok szerencsét.
2010. jún. 18. 14:34
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen reménykedem benne, de sok esély nincs rá..:(
2010. jún. 18. 16:19
 15/21 anonim ***** válasza:
mindig van esély. ha kevés is de van. én még küzdök mindig. azértis állok rendelkezésre kéthetente hogy addig bizt nemisakar mást hamár én levarrom. és amig nincs/nemakar mást addig van még esély. ne add fel mert lehet örökké bánni fogod! de azért hülyétse csinálj magadból. ne pitizz mint egy kutyus. én majdnem tulzásba estem.
2010. jún. 18. 16:57
 16/21 A kérdező kommentje:
Én soha nem adom fel! Rám is van tetoválva! Mai napig küzdök, de nem igazán jön össze, pedig régebben nagyon reménytelen helyzetből is sikerült! Különbség h akkor belement h találkozzunk. Most nem. És kerül. És egyáltalán nem akar velem lefeküdni (pedig szakítás után is mondta h a szex nagyon ott volt mindig). És meg is beszéltük h majd összejárunk. De mit tegyek ha állítólag más fiúkra is vágyik? H ismerkedhessen meg ilyenek?
2010. jún. 18. 17:02
 17/21 anonim ***** válasza:
beszélni, találkozni nemtudok énse vele sajnos. csak ha d*gni akar. ha utána megszolalok akkor már kiakad. vicces de az a szabály h 1 szót se szolunk olyankor egymáshoz. ezt teszik velünk a csajok!kinoznak mert látják h megtehetik. és fura hogy az kell akiután futhatunk.továbbra is sok szerencsét az 1 igaz ügyben.
2010. jún. 18. 18:54
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Én még talán tudnék menteni, de nem akar dugni sem! Bár a hazugsága után azt mondta, ha nagyon kell neki a szex és nincs más, akkor talán megkeres! De sztem ez is hazugság, hiszen megmondta, hogy ez megalázó, és nem hiszi h így lesz.
2010. jún. 18. 19:00
 19/21 anonim ***** válasza:
este hagytam magam megint.. kib*szott szar érzés. megint nagyon hiányzik. egész hétvégén emiatt szomorkodok majd. de legalább velemvolt...
2010. jún. 19. 08:08
 20/21 anonim ***** válasza:
szinte biztos h jobb lett volna leterelnem. de nembiromki h nelássam. csakezért mentembele. de most roszabb.hányan lehetnek még hasonló helyzetbe... sajnálom sorstársaimat!
2010. jún. 19. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!