Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után szex? Van benne valami rossz?
Figyelt kérdés
Mennyire elfogadható ez? Leginkább lányoktól érdekelne. Elvégre egy ideje ismerjük a másikat, és hát emberek vagyunk, vannak igényeink. És ha még nincs más... És még egy, egy lány részéről (nem ribi) mennyi idő kell, hogy ebbe belemenjen a szakítás után?2010. jún. 18. 11:22
11/21 anonim válasza:
csak kicsit jobb hogy összejárunk. utána mindig napokig rossz! ameddig nincs más addig szenvedés. de ameddig ott az ex addig nemlesz más. ördögi kör!
12/21 A kérdező kommentje:
Ez is igaz! Viszont akkor neki sincs addig senki, és több időm lenne kettőnkön dolgozni. Viszont a dolog azért is érdekes, mert egy egyetemre járunk, szaktársak vagyunk, és így még pár éven keresztül ha akarjuk se tudjuk elkerülni egymást!
2010. jún. 18. 13:31
13/21 anonim válasza:
szoval ha jolértem te abban bizol h összejöttök ujra. remélem sikerül. ha nekem nemis legalább neked. sok szerencsét.
14/21 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen reménykedem benne, de sok esély nincs rá..:(
2010. jún. 18. 16:19
15/21 anonim válasza:
mindig van esély. ha kevés is de van. én még küzdök mindig. azértis állok rendelkezésre kéthetente hogy addig bizt nemisakar mást hamár én levarrom. és amig nincs/nemakar mást addig van még esély. ne add fel mert lehet örökké bánni fogod! de azért hülyétse csinálj magadból. ne pitizz mint egy kutyus. én majdnem tulzásba estem.
16/21 A kérdező kommentje:
Én soha nem adom fel! Rám is van tetoválva! Mai napig küzdök, de nem igazán jön össze, pedig régebben nagyon reménytelen helyzetből is sikerült! Különbség h akkor belement h találkozzunk. Most nem. És kerül. És egyáltalán nem akar velem lefeküdni (pedig szakítás után is mondta h a szex nagyon ott volt mindig). És meg is beszéltük h majd összejárunk. De mit tegyek ha állítólag más fiúkra is vágyik? H ismerkedhessen meg ilyenek?
2010. jún. 18. 17:02
17/21 anonim válasza:
beszélni, találkozni nemtudok énse vele sajnos. csak ha d*gni akar. ha utána megszolalok akkor már kiakad. vicces de az a szabály h 1 szót se szolunk olyankor egymáshoz. ezt teszik velünk a csajok!kinoznak mert látják h megtehetik. és fura hogy az kell akiután futhatunk.továbbra is sok szerencsét az 1 igaz ügyben.
18/21 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Én még talán tudnék menteni, de nem akar dugni sem! Bár a hazugsága után azt mondta, ha nagyon kell neki a szex és nincs más, akkor talán megkeres! De sztem ez is hazugság, hiszen megmondta, hogy ez megalázó, és nem hiszi h így lesz.
2010. jún. 18. 19:00
19/21 anonim válasza:
este hagytam magam megint.. kib*szott szar érzés. megint nagyon hiányzik. egész hétvégén emiatt szomorkodok majd. de legalább velemvolt...
20/21 anonim válasza:
szinte biztos h jobb lett volna leterelnem. de nembiromki h nelássam. csakezért mentembele. de most roszabb.hányan lehetnek még hasonló helyzetbe... sajnálom sorstársaimat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!