Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az elítélendő ha szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elítélendő ha szakítás után csak szex céljából mennék ismerkedni? 19/L

Figyelt kérdés
Elítélendő ha az ember lányának hiányzik a szex de egyelőre nem akar komoly kapcsolatot egy szakítás után?
2012. jún. 8. 21:33
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Erre való az önkielégítés.
2012. jún. 8. 23:47
 12/28 anonim ***** válasza:
Akkor csináld sokat.
2012. jún. 9. 00:27
 13/28 Johnny B. Goode ***** válasza:

Kedves 9.!

Akkor minek nevezed, ha egy csaj elmegy pl. az éjszakába egy egy-éjszakás kapcsolatot keresni, utána megint és megint...?

2012. jún. 9. 19:24
 14/28 anonim ***** válasza:
73%
Nem nevezem semminek. Minek kéne neveznem? Nő, akinek bizonyos természetes igényei vannak. Ugyanúgy, ahogy a férfiaknak.
2012. jún. 9. 20:20
 15/28 anonim ***** válasza:
Senkinek semmi joga sincsen ítélkezni. Felnőtt, gondolkodó emberként Te döntöd el, hogy neked mi a jó. Viszont egy dologra vigyázz! Lehet nem vagy most a legjobb állapotban és ilyenkor minden mindegy alapon vágsz bele olyan kapcsolatba, esetleg kapcsolatokba, amit később megbánsz, vagy legalábbis nehezen tudod felfolgozni.
2012. jún. 10. 18:00
 16/28 Johnny B. Goode ***** válasza:

14.

Igen, de a férfi tapasztalt lesz, a nő széthasznált.

Sajnos el kell fogadni, hogy bár egyenlőség van, azért különbségek mindig lesznek.

2012. jún. 10. 20:55
 17/28 anonim ***** válasza:

Férfiban is láttam már kiégettet.

Ez nem ezen múlik szerintem, de ha neked ez erkölcsi aggályokat okoz, akkor természetesen nem kötelező belemenni egyéjszakás kapcsolatokba.

2012. jún. 10. 21:02
 18/28 anonim ***** válasza:
Egy nőnek nincs joga szexelni amikor ő akar? És ha valaki nem képes olyat találni, aki párkapcsolat szempontjából megfelel neki, vagy nem akar összejönni az első idiótával? Egy nő is megbolondulhat ha hosszú távon nem szexel, nekünk miért nem lehet?
2012. okt. 7. 23:13
 19/28 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Már miért ne lehetne, én is ilyen jellegű kapcsolatra keresek lányokat, nincs ebben semmi rossz szerintem. Egy párkapcsolat sok felelősséggel tud járni, főleg ha nem is vagy felkészülve rá. Írhatsz privit is ha akarsz valamit :D
2012. okt. 7. 23:28
 20/28 anonim ***** válasza:
Előttem lévő: Már van két vasam a tűzben, sajnálom :(
2012. okt. 9. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!