Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy srác (13 éves) irtó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eperbaby kérdése:

Van egy srác (13 éves) irtó helyes és focista és kivan gyúrva meg minden *-* és azt hiszem szerelmes vagyok! Van esély arra, hogy járjak vele a nyári szünet után? Ha valaki segítene bővebb tanácsot nyújtani vagy teszteket akkor légyszíves írjon!

Figyelt kérdés
2012. jún. 8. 14:09
1 2
 11/20 sehunika válasza:

Játsszál többet vele focit hívd párbajra én is focista vagyok nekem a lányokkal van gondom de és szerintem én

100% támogatlak biztos összejön mondom csak focizz vele

2012. jún. 13. 16:16
 12/20 A kérdező kommentje:

köszy a hasznosakat:)

és nem

és télleg izmos!

ha kell akár linket is küldök:PP

2012. júl. 3. 13:12
 13/20 Karina13 válasza:
Attól függ, hogy mennyire ismered, vagy hogy bejössz e neki! Előbb derítsd ezt ki utána lehet szó járásról. :D
2012. júl. 10. 17:03
 14/20 anonim válasza:
én tudok neked seiteni.de küldj linket...
2012. júl. 27. 17:15
 15/20 anonim válasza:

Külddhetsz linket..

De sztem van esélyed hajrá kiscsaj !!

2012. aug. 27. 09:15
 16/20 anonim válasza:

szerintem is van esélyed

13 vagyok, focizok és úgy rühellem azokat akik csak úgy agyba-főbe oltogatják a focistákat mert tehetségesek, és van önbizalmuk elég sok mindenhez és attól hogy valaki ismer egy-két nagyképű, homokos focistát attól nem kell elítélni a többit -.-' szánalmasak az ilyen emberek...

2012. dec. 28. 19:59
 17/20 anonim ***** válasza:
tehetséges focista ... höhöjj.... mennyi van ?
2013. nov. 11. 14:47
 18/20 anonim ***** válasza:

Én is izmos vagyok a sok focitol, de akárhiszed akárnem az izmos és a kigyurt kozott nagy a kulonbség!

A srác izmos és nem kigyurt!

2014. jan. 2. 14:50
 19/20 anonim válasza:
a kérdésből lemaradt, hogy hány éves vagy... gondom okkal (11, max 12 lol) *-* iszdéé
2016. júl. 16. 18:29
 20/20 anonim válasza:

Ezt nem értem. Ha a srác 13, és valószínűleg te sem vagy idősebb nála, vagyis mindketten gyerekek vagytok, akkor mit keres a kérdés a Felnőtt párkapcsolatoknál?

A kérdésre válaszolva viszont: ilyen fiatalon én még nem nagyon akarnék a helyedben járni bárkivel is. Ráérsz azt később is. Egy ilyen "menő izompacsirtánál" úgyis csak akkor lenne esélyed, ha valami extraszép csaj vagy. Az ilyen srácokra sok lány hajt ám, ilyen fiatalon meg senki nem a belső értékeket nézi.

2016. júl. 16. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!