Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác (13 éves) irtó helyes és focista és kivan gyúrva meg minden *-* és azt hiszem szerelmes vagyok! Van esély arra, hogy járjak vele a nyári szünet után? Ha valaki segítene bővebb tanácsot nyújtani vagy teszteket akkor légyszíves írjon!
Játsszál többet vele focit hívd párbajra én is focista vagyok nekem a lányokkal van gondom de és szerintem én
100% támogatlak biztos összejön mondom csak focizz vele
köszy a hasznosakat:)
és nem
és télleg izmos!
ha kell akár linket is küldök:PP
Külddhetsz linket..
De sztem van esélyed hajrá kiscsaj !!
szerintem is van esélyed
13 vagyok, focizok és úgy rühellem azokat akik csak úgy agyba-főbe oltogatják a focistákat mert tehetségesek, és van önbizalmuk elég sok mindenhez és attól hogy valaki ismer egy-két nagyképű, homokos focistát attól nem kell elítélni a többit -.-' szánalmasak az ilyen emberek...
Én is izmos vagyok a sok focitol, de akárhiszed akárnem az izmos és a kigyurt kozott nagy a kulonbség!
A srác izmos és nem kigyurt!
Ezt nem értem. Ha a srác 13, és valószínűleg te sem vagy idősebb nála, vagyis mindketten gyerekek vagytok, akkor mit keres a kérdés a Felnőtt párkapcsolatoknál?
A kérdésre válaszolva viszont: ilyen fiatalon én még nem nagyon akarnék a helyedben járni bárkivel is. Ráérsz azt később is. Egy ilyen "menő izompacsirtánál" úgyis csak akkor lenne esélyed, ha valami extraszép csaj vagy. Az ilyen srácokra sok lány hajt ám, ilyen fiatalon meg senki nem a belső értékeket nézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!