Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan mondjam el Neki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el Neki hogy szerelmes vagyok belé?

Figyelt kérdés

Több mint egy év kellett ahhoz hogy megkérdezzem magamtól: Tényleg ennyire szeretem??!

Kb. 3 hónapja estem belé igazán; de úgy hogy minden nap eszembe jut, és sokszor csak rá gondolok. Minden nap szoktunk skype-on beszélni, és próbálok célozgatni hogy nagyon bejön, és valamennyire fogadja is. Sokat bókolok neki, és próbálom növelni az önbizalmát mert nincs sok neki. Sajnos az időbeosztása nem engedi meg hogy sokszor találkozzunk. Egyébként a lány 15 éves, és eléggé "régimódi", konzervatív, kicsit félénk. Már 8. óta (egy éve) nem láttam. Hogyan mondjam el neki hogy először igazából tényleg szerelmes vagyok; és pont belé, és lehetőleg a "bejelentés" után -ha elutasító választ kapok- ne romoljon meg a kapcsolatunk vagy ugyanúgy tekintsen rám?

Előre is köszönöm a válaszokat, és bocsi a hosszú szövegért! :)

15F

2012. jún. 7. 17:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szervezz 1 randit (hívd el vacsizni pl.) nézz a szemébe, mondd neki h nagyon szereted, és ha nemet mond, kérd meg h maradjatok baratok.
2012. jún. 7. 17:34
 2/8 anonim ***** válasza:
szerelmes vagyok beléd! amúgy meg olyan ismerős amit leírtál.. ;)
2012. jún. 7. 17:50
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Az utolsó nagyon sokat segített!! De az első válasz is zöld kéz!
2012. jún. 7. 19:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
a legelső komment a legjobb elmondod és reméled a legjobbakat
2012. jún. 8. 19:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. jún. 9. 11:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Kérd meg, h találkozzatok, de szerintem nem kéne rögtön elmondanod, hogy mit érzel. Előbb ott is próbáld meg a tudtára adni, hogy bejön neked pl: bókolj neki, vagy csak "véletlenül" érj hozzá, vagy öleld meg, vagy hasonló, és ha viszonozza, akkor mond el neki a dolgot.
2012. jún. 10. 20:29
 7/8 anonim válasza:
100%
Szerintem finoman vezesd rá előszö,pl:ha egyszer úgy hozná a sors,hogy a barátnőd lehetne,hogyan reagálná le,...és ha jó választ kapsz,akkor mondd el neki,hogy te tényleg szerelmes vagy belé,vagy hasonló.Hameg rossz,akkor mondd azt neki,hogy felejtse el ezt a kérdést,és mintha misem történ volna folytassátok a baráti kapcsolatot! :D(egyébként bocsi a hosszú a válaszért :P :) )
2012. jún. 10. 20:31
 8/8 anonim válasza:
78%
Még ez előző vagyok,..bocsi,de azt kifelejtettem.hogy mindenképpen élőben kérdezd meg.Ha a lány olyan régimódi,boztosan dijazná ,ha szemtől szembe kérdeznéd!mondanád el neki :D
2012. jún. 10. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!