Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalta már más is a hazugság előnyeit lányokkal való ismerkedés során?
Komolyan mondom jelenleg fullos baba azért rajong értem olyan szinte, hogy magától rámír és hiányol, ha nem vagyok, mert azt hiszi, hogy egy csomó lány akar engem és, hogy nagyon helyes pasi vagyok.
A valóság viszont az, hogy csúnya vagyok (saját véleményem szerint legalább is) és egy csaj sem verseng értem. De a hatása megvan a hazugságnak, más csaj le sem sz@rt volna már, ha nem lökök be egy ilyen kamu állítást.
Szóval srácok, hazudjátok azt, hogy egy csaj nagyon megakar szerezni magának titeket és ha ezt megtudja a kiszemelt csaj, akivel ismerkedtek, akkor tuti jobban fog vonzódni hozzátok, ráharap a horogra. :P
Akkor még nem is látott?
Az, hogy csúnya vagy-e vagy nem, az relatív. Ha tényleg olyan ronda lennél, akkor nem hiszem, hogy szemeztek volna Veled.
Nekem pedig az spec. tökmindegy, hogy rajonganak-e más lányok a pasimért vagy nem, de inkább ne rajongjanak, engem zavar. Volt egy barátom aki eléggé népszerű volt a lányok körében, bár ő le se sz@rta őket. Mindig igyekeztek mellékerülni engem pedig kitúrni, a húgával haverkodtak hogy megismerhessék, stb.
Akkor most találkoztatok már élőben, vagy sem?
Igen, az lehet, hogy vonzó, ha a lány azt hiszi, hogy menő a srác. De ha ez neki ennyire számít, akkor készülj fel rá, hogy meglát egy barátnője, és azt mondja, hogy hú, de ronda, onnantól kezdve neked annyi.
Nem hiszem, hogy hazudozni előnyös. Az őszinteségnek kéne alapnak lenni egy kapcsolathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!