Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az baj, ha 14 éves vagyok, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, ha 14 éves vagyok, és még az első csókra várok? :$

Figyelt kérdés
A baráti körömben már mindenkinek volt.. :/
2012. jún. 6. 15:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia.

Nem baj, de az viszont igen ha keresed is. Szóval ne valami szerencsétlen random fiúval csókolózz 1x mert arra nem lesz szép emlékezni. Várd még valakivel kölcsönösen igazán szeretitek egymást és majd vele érdemesebb lesz :) Amm még nekem se volt meg :P

2012. jún. 6. 18:39
 12/14 anonim ***** válasza:

tegnap 17:36

Hehe, tévedsz! :D

Műnő és nagymellű nekem nem kell, azok taszítóak. Ellenben egy vékony, alacsony, cuki, kicsi, feszes mellű lányt elfogadnék. :P

2012. jún. 7. 06:16
 13/14 anonim válasza:
Én személy szerint úgy vélem hogy inkább legyen előbb házam minthogy egy nőért odaadjak mindent aztán ha otthagy semmim se legyen!!! :D
2012. jún. 7. 14:00
 14/14 anonim válasza:

Én is csak 1 pasival csókolóztam még. Szerintem nincs vele baj. Én is kivártam a megfelelő személyt.

14/L

2012. jún. 10. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!