Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emlékszel még az első csókra?
Ez lehet gáz lesz, de én az első nyelves csókot egy lánytól kaptam részegen.De ezt cak nulladik ként szoktam emliteni.
Az igazi elsőt pedig egy arab fiútól, aki a barátom volt 1 hétig. Egyiptomban, csak mikor hazajöttem lassan vége lett a kapcolatnak. De codálato volt. A tenger parton történt és jött magától. Olyan vadul csókolt,soem felejtem el..... =)
Sosem fogom elfelejteni. :)
A srácnak nem mondtam, hogy nekem ez lesz az első, bár szerintem rájöhetett, biztos gyakorlatlannak tűntem. :) De nem érdekelt.
Egyébként csodálatos volt, romantikus, fantasztikus érzés. :)
Nem tudom, hogy bénáztam e. Mármint én nem éreztem. Viszont vicces volt,miután vége lett bepárásodott a szemüvegem (tél volt, és kint történt). :D Ennek már lassan 2 éve... :) 16/L
Jah...
Maga a csók, meg a körülmények jók voltak, csak aztán a csávó 1 hét után dobott, mert nem feküdtem le vele.
Kis nyikhaj....
:D loool. én sem voltam tovább együtt a barátommal mint 1 hét. xD
Amúgy nekem az elő csókom.. rossz volt.
Azt hittem nagyobb szám lesz. Dee túl nyálas volt, meg a srác is ledugta a nyelvét a torkomon. :SS
nagyon rossz:D
nemis akartam igazából még csak ott voltak még páran és jajjj mivan nem meritek azt nemtom mért de csak megtörténtxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!